Ukoliko vam fali strasti u vašoj vezi, uradite ovo i iznenadićete se rezultatima!

Ponekad je za to dovoljno zaista malo kako biste probudili uzbuđenje kod svoje partnerke

  • 6

Svaki par u svojoj vezi mora održavati strast kako bi što duže trajala, neki parovi ne biraju ni vreme ni mesto vođenja ljubavi dok drugi muku muče u tome kako održati strast u vezi.

OVO je ono što žene žele u seksu!

Ponekad je za to dovoljno zaista malo kako biste probudili uzbuđenje kod partnera.

Zato vam predstavljamo pet erogenih zona koje možete diskretno simulirati u javnosti i tako pripremiti partnera, odnosno partnerku za ono što sledi u intimi doma.

Usta

Blagim dodirivanjem ustiju, odnosno vilice vrhovima prstiju pomazite partnera odnosno partnerku. Možda će prva reakcija biti zaprepašćenje, ali uskoro će vas moliti da to učinite usnama.

Foto: Petar Lazović Foto: Petar Lazović

Uho

Verovatno već dobro znate da su ušne resice erogena zona pa će svako dodirivanje delovati vrlo senzualno. Ne potcenjujte ni seksi šaputanja kao uvod u akciju.

Foto: sxc.hu / 13dede Foto: sxc.hu / 13dede


Podlaktica

Ruke su uopšteno govoreći jedna velika erogena zona - neko je osetljiviji na ramenima, a neko na dlanovima. Ono što možda niste znali jeste da je na unutrašnjoj strani podlaktice koža izrazito tanka pa laganim dodirima možete već puno napraviti.

Dlan

Dodirivanje dlanova u javnosti zapravo i nije neki novitet. Ali izrazito nežni dodiri, maženje samim vrhovima prstiju sigurno će izazvati uzbuđenje kod partnera.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vrat

Dobra stara erogena zona, vrat, baš i nije najidealnija za stimulaciju kada se nalazite u javnosti. Ako niste znali, zadnja strana vrata vrlo je osetljiva i možda je dovoljan samo jedan poljubac da vas partner odnosno partnerka primi za ruku i odvede dalje od znatiželjnih očiju.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA