• 23

VELIČINA NIJE VAŽNA: Evo kakve penise žene zaista žele

Prosečna dužina penisa će vas najverovatnije iznenaditi, budući da se ne radi o dužini koju ste očekivali

  • 23

Veličina penisa je tema koja je uvek aktuelna, bilo da se radi o društvu muškaraca ili žena. Iako ova tema može biti i zabavna, često je i uzrok anksioznosti za mnoge muškarce koji razmišljaju o svojoj "obdarenosti".
Šta je zapravo prosek?

Nedavni presek različitih studija o ovoj temi u kojim je ispitano više od 15.000 muškaraca iz različitih zemalja i svih nacionalnosti, pokazao je kako je prosečna dužina penisa u erekciji 13,2 centimetra.
Kroz različite studije se zapravo pokazalo kako je prosečna dužina penisa sve između 10 i 16 centimetara i u ovu kategoriju spada 90 odsto muškaraca.

Koji je najvažniji faktor u seksu kako bi žena bila zadovoljena?

Glasajte

Šta žene preferiraju?
Nedavno istraživanje sa UCLA-a pokazalo je kako žene preferiraju penise od 15 cm. Ono što su pak stavile ispred veličine su veštine u krevetu, privlačnost, inteligencija, hemija itd.
Uputiti ženama pitanje o tome koliko im je veličina penisa kod muškaraca bitna, zapravo je identično tome kad biste muškarce pitali da izaberu partnerku isključivo na osnovu veličine grudi.
Pitanje je prilično površno, budući da su za dugoročnu vezu mnogo važniji drugi elementi, poput kompatibilnosti, što uveliko zavisi od njihovih karaktera i ide mnogo dublje od samog izgleda.
Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia


Dakle, da li je veličina zaista važna?
Ukoliko u obzir uzmemo kako je prosečna dužina (dubina) vagine od 7 do 10 cm, onda "impozantne" brojke koje govore o veličini muškog penisa ne znače mnogo, budući da seks sa partnerom koji ima veliki penis za brojne žene zna biti prilično bolno iskustvo.
Još jedna stvar, većina žena će se složiti da, kada govorimo o veličini, veću ulogu igra obim penisa i da je ovo zapravo mnogo važnije za seksualno zadovoljstvo i postizanje orgazma.
(Telegraf.rs/ Izvor: klix.ba)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojko

    Pa sta ja imam 22 cm vise od prosecnog i debeo je ,jedva cekam sezona da pocne!!!

  • 24 cm zainteresovane u kom.

    Navalite

  • Ja

    Dame,jedno

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima