LJUBAV IZ DRUGOG SVETSKOG RATA: Dan zaljubljenih provešće zajedno posle 70 godina razdvojenosti! (FOTO)

Norvud Tomas, veteran Drugog svetskog rata, otputovaće u Australiju kako bi obnovio romansu sa svojom ratnom devojkom

  • 1

Norvud Tomas, veteran Drugog svetskog rata, otputovaće u Australiju kako bi obnovio romansu sa svojom ratnom devojkom, koju nije video 70 godina! Tomas koji sada ima 93 godine i živi u Virdžinija Biču otputovaće sledećeg meseca u Adelejd u Australiji da bi video Džojs Moris (88), piše list Virdžinijan-Pajlot.

Norvud je rekao Džojs, kada su nedavno pričali putem Skajpa, da bi voleo da je vidi ponovo, "oči u oči". Tokom tog njihovog dvosatnog video sastanka, prisetili su se kako su se upoznali u Engleskoj, gde je Džojs, tada Durant živela. A sreli su se svega nekoliko meseci pre nego što je Norvud, kao član Sto prve vazdušne divizije, sleteo na Normandiju, kao jedan od učesnika Dana D.

POP SPEKTAKL ZA DAN ZALJUBLJENIH: "Silente" i "Ničim izazvan" u "Mikseru"! (VIDEO)

Kad se rat završio, Tomas i Morisova su otišli svako svojim putem. Ona trenutno živi u Australiji, a izgubila je dobar deo svog vida. Tomas takođe ima problema sa zdravljem. Kada je javnost upoznala sa njihovom pričom, pre dva meseca, više od 300 ljudi je dalo novac onlajn da pomogne paru da obnove romansu.

Muškarci, ovo su situacije kad je sasvim u redu da je prevarite!

Do sada je donirano oko 7.500 dolara, prenosi list, koji takođe navodi da je avio-kompanija sa Novog Zelanda obezbedila Tomasu i njegovom sinu i staratelju Stivu, besplatan put u Australiju.

Ako se sve bude odvijalo po planu, Norvud i Džojs biće zajedno na Dan zaljubljenih.

(Telegraf.rs / Izvor: Time.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA