POP SPEKTAKL ZA DAN ZALJUBLJENIH: "Silente" i "Ničim izazvan" u "Mikseru"! (VIDEO)

Koncert koji je na programu 14. februara najavljuje se kao "Double Date 2"

  • 2

Stilski srodni pop bendovi "Ničim izazvan" i "Silente" nastupiće u beogradskom Mikser hausu 14. februara (21), na koncertu koji se najavljuje kao "Double Date 2".

Prošlogodišnji "Double Date" na Dan zaljubljenih u istom prostoru u potpunosti je uspeo, pa nema razloga da se formula ne ponovi.

Grupa "Ničim izazvan", koja je nedavno objavila drugi album, učestvovala je i prošle godine na ovom koncertu. Beogradska publika će, osim svežih pesama, čuti, naravno, i dobro poznate hitove koji su afirmisali bend - "O tebi", "Tužne devojke". "Glas"...

"Silente" su pop senzacija iz Dubrovnika koja se probila megahitom "Terca na tišinu". Velikom uspehu prvog albuma "Lovac na čudesa" doprineli su i hitovi "Morski ljudi, morske žene", "Još jednom", "Molim te, zapiši", "Na istom mjestu"... Veliki uspeh beleži i njihovo drugo izdanje "Neće rijeka zrakom teći".

"Silente" su nedavno bili predgrupa na koncertima "Bajage i Instruktora" u Hrvatskoj, i to je bio jasan znak da će se desiti nešto što su mnogi dugo priželjkivali - njihov proboj u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA