Ovih 5 stvari uništavaju vaš PENIS, a sigurno ih radite

Zdravlje penisa je veoma važno za svakog muškarca, a opet, svi ga narušavaju ovim stvarima

  • 3

Većina muškaraca zanemaruje svoje zdravlje bez brige, a nemaju pojma da od toga zavisi i njihova muškost. Evo šta to radite svakodnevno, ili propuštate da radite, a to katastrofalno utiče na vaš penis.

Lezbijke su po prvi put u životu dodirnule penis. Njihove reakcije će vas oboriti s nogu! (VIDEO) (18+)

Ne vežbate

Stvar je veoma jednostavna. Što manje vežbate, to je slabija seksualna funkcija. Možda muškarcima ovo nije najjasnije, pa zato ne shvataju ozbiljno da treba stvarno da počnu da vežbaju, a ne od sledećeg ponedeljka koji će verovatno doći za dve godine.

Mnoga istraživanja su pokazala da je vežbanje jedan od najvažnijih faktora kad je u pitanju kvalitetan i dug seksualni život, ali samo mali broj muškaraca je to ozbiljno shvatio. Možda zato većina njih postanu seksualno neaktivni u kasnijim godinama.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Duvan i marihuana

Na Univerzitetu u Šefildu, 2014. godine, sprovedeno je istraživanje na skoro 2.000 muškaraca. Njih 318 bili su redovni konzumenti marihuane, i samo kod njih 4 odsto su spermatozoidi bili prave veličine i pokretljivosti.

Što manje seksa, manja i seksualna moć

Istraživanje objavljeno 2008, u "American Journal of  Medicine", pokazalo je da što više seksa muškarci imaju, to je manja verovatnoća od seksualne disfunkcije. Istraživanje je sprovedeno na oko 1.000 muškaraca starosti između 55 i 75 godina. Jedno pravilo se izdvojilo kao važno - ako imate seks najmanje tri puta nedeljno, verovatnoća da ćete u starosti sačuvati seksualnu funkciju je skoro 100 odsto.

Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image


Premalo sna

Studija Univerziteta u Mičigenu pokazala je da manjak sna utiče i na seksualnu funkciju, kao i na opšte zdravlje. Muškarcu je potrebno 7-9 sati sna dnevno, a ako neko konstatno spava manje od toga, može da bude siguran da će ga zadesiti seksualna disfunkcija.

Loša ishrana

Brza hrana i razne grickalice koje su bogate transmastima, pogubne su za vašu erekciju. Alkohol takođe loše utiče na seksualnu funkciju kod muškaraca, zato ne treba izigravati muškarčinu kome nikad ništa ne fali i može da popije, već treba povesti računa o ishrani na vreme.

(Telegraf.rs / Ilyke)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • znam da znas

    1. februar 2016 | 00:39

    Sljakam 10 sati dnevno, spavam 5,6 sati i ipak radi za medalju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA