Ako verujete u ove stvari, onda je raskid neizbežan!

Postoje stvari o kojima treba da razmislite dva puta, pre nego što u njih počnete da verujete, jer vrlo lako možete, zbog malog problema, da upropastite dobru vezu

  • 1

Postoje stereotipi koji ni malo nisu dobri za vašu vezu. Ove mitove uglavnom razvijaju razočarane žene, koje na taj način teše sebe zbog neuspešne veze.

DEVOJKE, ODRASTITE: Verovanje u ovakve BAJKE vam neće doneti ljubav

Ove GREŠKE u ljubavi pravi svaka devojka!

Mitovi su odlična stvar kad su u pitanju priče o grčkim junacima, ali kad su u pitanju veze mitovi vrlo lako mogu da vam zagorčaju život, piše Index.

Ovo su mitovi u koje treba da prestanete da verujete istog momenta.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Srećni parovi se ne svađaju

Srećni parovi se svađaju, ali na pametan način, koji isključuje urlanje, vrištanje, bacanje stvari. Oni slušaju jedno drugo i rešavaju probleme jedan za drugim.

Prava ljubav je jednostavna

Ljubav ne treba da bude komplikovana, ali nije uvek jednostavna. Ako očekujete da će ti se završiti onda kad upoznate čoveka svog života, očekujete previše. Prava ljubav je jednostavna samo ako uporno radite na njoj.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Svi muškarci su isti

Ovo je, možda, česta fraza među razočaranim ženama. Moguće je da i vi sami to pomislite, ali nisu svi muškarci isti, samo je pitanje da li ćete naleteti na nekog ko je super, ili na nekog ko je grozan.

Ljubomora je slabost

Neke žene toliko jako žele da pokažu da nisu ljubomorne da ne reaguju ni na šta, jer se boje da će muškarac to da im zameri. Definitivno nije dobro za vas da budete previše ljubomorni, ali u malim dozama je sasvim u redu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Morate se uvek slagati

Svako ko je u dugoj vezi zna da tu i tamo mora da dođe period kad vam sve ide na živce. To je sasvim normalno i nema razloga da na prvu iritaciju počnete da tražite izlaz iz veze. Sačekajte da prođe neko vreme da vidite da li je to samo faza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA