Vreme čitanja: oko 1 min.

Toza Mijailović zahvalio Baharu na povlačenju tužbe: "Čestitke na korektnom odnosu, razumevanju i saradnji"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Crvene zvezde se oglasio

  • 7
Marko Marin, Barak Bahar Foto: MN PRESS

Crvena zvezda je rešila jedan ogroman problem u vidu otpremnine koju je bila dužna da isplati Baraku Baharu, pošto, kako tvrde Izraelci, stručnjak je povukao tužbu, te se nagodio sa klubom iz Beograda oko nadoknade zbog prekida ugovora.

Samim tim, Zvezda je uštedela 1.5 miliona evra koliko bi koštali troškovi tužbe, dok su i njegovi saradnici dobiti po 150.000 evra.

Nedugo zatim nakon rešavanja spora, oglasio se i predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda, Toza Mijailović koji se zahvalio Baharu.

- Zahvaljujem se bivšem treneru našeg kluba – Baraku Baharu na korektnom odnosu, razumevanju, kao i saradnji. Tokom boravka u Crvenoj zvezdi je fudbalskom svetu predstavio našu talentovanu decu, koja su dobila priliku da se dokažu na srpskoj i evropskoj sceni. Mijatović i Nedeljković su bili standardni prvotimci, tokom mandata Baraka Bahara, a njihov kvalitet i potencijal su prepoznali veliki klubovi. Takođe i ovom prilikom se zahvaljujemo bivšem šefu stručnog štaba na dovođenju Omrija Glazera i Šerifa Endiajea, na čijim transferima takođe očekujemo veliku zaradu. Upravo pomenuti igrači su bili izričite želje Baraka Bahara, kome želimo puno sreće u nastavku karijere - istakao je Toza Mijailović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cava

    29. april 2024 | 16:33

    Zar niste rekli da je to laz i da niko nije tuzio zvezdu?

  • Sale

    29. april 2024 | 16:31

    E, samo kad si nam se ti obratio. Tvoje saopštenje nema cenu.

  • Radoslav

    29. april 2024 | 19:20

    Kako vas nije sramota da dajete ovakve izjave...ne trosite vi vase pare, nego nase pare, a bacate ih i sakop i kapom...punite tudje dzepove, a i vase najvise i to preko Bahara, nekih Šerifa i igraca koji ne znaju da trče...nabrojte sve igrace koje ste promašili i koliko ste potrosili para. Nabrajate koliko ste para zaradili...niste zaradili vec povecali dug i ako je proslo para i para preko racuna od plasmana u ligu evrope, šampiona, prodaje igraca...i sreca pa ima jos gorih (Partizan) inace bi vec bili odavno bivsi...nasta vam samo lici ova Zvezda i ova jadna ekipa....onaj mali Sremcevic ni kriv ni duzan...opet Terzin projekat...mars iz Zvezde....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA