MALI ŽENSKI TRIKOVI: Uhvatite ga u laži!

Muškarci u najvećem broju slučajeva ipak nisu toliko dobri igrači pokera kao što bi želeli da budu, tako da kad god neki od njih pokuša da se provuče kroz iglene uši i “smulja” vam nešto, uz samo malo pažljivog posmatranja govora njegovog tela vrlo lako ga možete raskrinkati

  • 0

Uvija svoja stopala oko nogu stolice

Za sve normalne ljude laganje predstavlja veoma stresnu stvar. Kako bi stvari zadržao za sebe i sprečio ih da “ne izlete” napolje, muškarac zauzima krući stav i telo mu se grči. Bukvalno, kao da se sam sa sobom fizički bori da vam ne ispriča celu istinu.

Odjednom stavlja ruke u džepove

Pokazivanje otvorenih dlanova predstavlja gest opuštenosti, otvorenosti i iskrenosti. Kada muškarac laže, instinktivno će povući šake van domašaja vašeg pogleda. Takođe, može da ih sakrije iza leđa ili da ih najednom zaposli nekom besmislenom radnjom kao što je prebiranje po mobilnom telefonu.

Sleganje ramenima

Ukoliko ste postavili neko konkretno pitanje, poput Jesi li me prevario?, a on u trenutku dok vam govori Ne, nisam spavao s njom sleže s jednim ili s oba ramena, budite sigurni da vam ne saopštava istinu. Pokret ramenima predstavlja gest vrlo sličan onome kad deca, iza leđa drže fige, s tim što ovog puta osoba nije svesna da to čini. Znajući da je kriv, pokušava na sve načine da se izvuče.

Koristi svoj kažiprst kako bi protrljao područje tik ispod nosa

Ovaj znak koriste muškarci koji u principu nisu lažljivci i predstavlja nesvesan signal za vrlo jaku grižu savesti. Skrivanjem usana dok priča kao da pokušava da sopšti da ni sam ne može da poveruje kakvu laž je upravo izgovorio.

(Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA