Ako se ovako ponaša, nema šanse da hoće nešto ozbiljno!

Bez obzira što vi želite ozbiljnu vezu i što se nadate da je on onaj pravi, to nije razlog da ne vidite očigledne stvari, koje govore da mu nije stalo do vas

  • 2

Svaka žena, kada sretne muškarca koji joj se dopada, poželi da ima dugu i stabilnu vezu sa njim. Zbog toga se hvata i za poslednju slamku da bi veza uspela. Ipak, postoje muškarci koji nisu za ozbiljnu vezu.

Pitate se da li je POGREŠAN za vas? Poslušajte svoje telo, a evo i kako

OVO su znaci da ste PREOZBILJNO shvatili momka koji je od vas hteo SAMO SEKS!

Žene najčešće imaju posebno čulo kad je reč o vezama i osećaju da im muškarac nije potpuno predan. Ali ipak, sklone su da pronalaze opravdanja, da kupuju vreme s nadom da je njihov osećaj pogrešan, piše Večernji list.

Da ne biste morali da smišljate izgovore i opravdanja i da vam na kraju srce ne bi bilo slomljeno, bitno je da na vreme prepoznate signale da vaš muškarac nije spreman za ozbiljnu vezu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Manjak bliskosti

Ako ste zaboravili šta je to bliskost, onda ste u problemu. Ako ste se ranije stalno držali za ruke, grlili i ljubili, a sada ste kao dva cimera koji samo dele zajednički stambeni prostor i  ako ste primetili ovu promenu u ponašanju, vreme je za uzbunu. Stres, posao, teški dani i slični izgovori mogu da budu iskreni nekoliko dana, ali ako to traje duže vreme, obavezno treba da razgovarate. Verovatno su mnogo dublji razlozi u igri, jer kada je neko pod stresom prvo će da poleti u sigurni zagrljaj osobi koju voli.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Vi niste deo njegovih planova

Ako u zadnje vreme često čujete: "Dogovorio sam se za izlazak u grad, dogovorio sam se za fudbal, dogovorio sam se za piće, dogovorio sam se...", onda je vreme da reagujete. Muškarac mora da ima vreme za sebe, kao što je i ženama potrebno vreme za sebe, jer nije dobro kad ste zajedno 24 sata. Međutim, nije dobro ni kada vas vaš muškarac isključi iz svih svojih dnevnih aktivnosti i nema želju da vas uvrstiti "u svoj raspored". Za ovo ni ne treba da tražite opravdanja, jer ih jednostavno nema.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ne želi da vas upozna sa drugim ženama u svom životu

Ako on zna sve vaše prijatelje, a vi njegove prijateljice ne poznajete i to ne zato što ih vi niste želeli upoznati, nego zato što vaš muškarac odbija da vas predstavi svom "ženskom delu društva", budite sigurni da sa njim nemate budućnost.

Fizički je s vama, a u mislima ko zna gde

Ako je pored vas, najbliže što trenutno može da bude, ali je u mislima na nekom drugom mestu, onda on definitivno nije vaš. Ne posvećuje vam dovoljno pažnje i ne doživljava vas kao osobu s kojom bi najradije bio sad bilo gde. Možda vam to neće jasno pokazati, ali ćete to svakako da osetite.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Daleko od očiju, daleko od srca

Prava ljubav može da prevaziđe sve kilometre i druge teške situacije. Ako ste u vezi sa muškarcem koji neće da vas nazove, a čak ni da pošalje poruku da pita kako ste dok se vi prvi ne javite, to nije ljubav. To je zabavljanje i zajedničko provođenje vremena onda kada njemu odgovara, verovatno kada su svi njegovi prijatelji zauzeti ili ako na TV-u nema ništa zanimljivo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    24. mart 2016 | 07:16

    A sta cemo ako je obratno,ako zena radi sve to,ako joj je na neki nacin vise stalo do misljenja prijatelja nego voljene osobe?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA