Evo zašto muškarci odmah POSLE SEKSA piške na sve strane!

Ukoliko ne znate zašto ne možete da kontrolišete svoju mokraću posle seksa, nije na odmet da se informišete. Ovo su najčešći razlozi što vam se to dešava

  • 1
Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Svi ste bar jednom bili u situaciji da potpuno opušteno ležite u krevetu posle fantastičnog seksualnog odnosa i da vas odjednom spopadne neverovatna potreba za uriniranjem, koja sve pokvari.

Da li i vi PIŠKITE PRE SEKSA? Evo zašto to ne bi trebalo da radite

SKVIRTOVANJE: Da li je normalno da žene ovako svršavaju?

Ako iznenada imate potrebu da piškite posle seksa, onda znate kako je mučna situacija kada usred relaksacije morate da ustanete da biste otišli do toaleta. Još mučnije je je to što je mlaz urina toliko jak da nije retkost da isprskate sve oko sebe, a ponekad i sebe, piše portal The LAD Bible.

Neki od razloga da vam se desi ovo su sledeći:

U mokraćnom kanalu vam se još uvek nalazi sperma

Ako predugo odlažete odlazak u WC posle seksa, onda se može desiti da se pri vrhu penisa osuši sperma i tako spreči postepemo pojačavanje mlaza mokraće, već dovede do iznenadnog prskanja pod pritiskom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Mokraća se pojavljuje u talasima

Ako se tokom seksa trudite da zadržite potrebu za uriniranjem, a ako uzmete u obzir da se ejakulacija dešava u talasima i da se mišići penisa na to i navikavaju, onda ne treba da vam bude čudno što ne možete da kontrolišete mlaz svoje mokraće.


Foto-ilustracija: Foter. com /  Jiuck Foto-ilustracija: Foter. com / Jiuck

Možda imate polno prenosivu bolest 

Ovo je još jedna mogućnost. Ako ste u skorije vreme imali vezu na jednu noć, koje se zbog alkohola i ne sećate najbolje, može vam se desiti da ne možete da kontrolišete mlaz dok mokrite. Tada je neophodno da hitno posetite lekara.

Foto: alobacsi.vn Foto: alobacsi.vn

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA