Veličina je ženama važna, ma šta muškarci pričali!

Otkriveno je da su ženama najvažnije tri stvari, a jedna od njih je veličina penisa

  • 20

Veličina penisa i te kako je ženama važna kod donošenja odluke koji im je muškarac privlačan, tvrde autori istraživanja sa Nacionalnog univerziteta u Australiji - Brajan Mauc, Bob Vong, Ričard Peters i Majkl Dženions. Koristili su računarsku animaciju kojom su ženama pokazivali muškarce u različitim varijacijama, odnosno, menjali su im izgled, veličinu polnog organa, visinu, oblik torza itd.

TREBA DA BUDE DUG 15 CM I ZAKRIVLJEN NA GORE: Porno zvezde otkrile kako izgleda idealan penis (FOTO) (VIDEO)

Svaka žena u istraživanju pogledala je 53 muška tela koja su iz računara projektovana na zid u prirodnoj veličini. Svako telo ocenjivale su ocenom od 1 do 7, piše DailyMail.

Upravo građa torza pokazala se ženama kao najprivlačnija, a visina i veličina penisa zauzeli su drugo mesto, što pokazuje da tvrdnje kako ženama "veličina nije bitna", baš i ne drže vodu, barem kod onih koje su učestvovale u ovom istraživanju. Ispostavilo se da favorizuju muška spolovila malo veća od proseka. Neke od njih čak su se pravdale rečima kako veći penis pokazuje da je muškarac zdraviji i snažniji, piše Daili Mail.

Ipak, s rezultatima ovog istraživanja mnoge se žene ne bi složile. Za kvalitetnu vezu ipak je najvažniji karakter muškarca, a ne njegove dimenzije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toni

    21. april 2016 | 19:21

    Nije bitno koji mobilni imas nego je bitno da ti brzo ne iscuri baterija...:-)

  • damir

    22. april 2016 | 12:22

    Probajte test stavite dva muškarca jedan sa malim a drugi sa velikim penisom i pustite devojke nek izaberu pa ćete vidjet da ce svaka izabrat većeg

  • Skurnja

    21. april 2016 | 15:46

    Ma kakva velicina... Debljina i kolko moz da tera!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA