ČUDO LJUBAVI: Našli su se posle petnaest godina, a onda su im se životi promenili IZ KORENA!

Ljubavne boljke mogu da se pretvore u ozbiljne telesne bolesti, a ako pustite patnju da vlada vašim životom nikada nećete imati priliku ni da poverujete u ljubav, a još manje da vas ona izleči

  • 5

Poznato vam je da se mnoge ljubavne priče dese iznenada i da imju sasvim čudan tok. Magija ovih dubokih emocija može i posle više godina da spoji ljude, ali i da učini da ih prođe sve što ih je bolelo.

Ivana i Miraš bili su zajedno 5 godina, i sve je bilo savršeno dok ona nije otišla u Njujork: ONDA SE DESILO PRAVO ČUDO! (VIDEO) 

Našu Bojanu zaprosilo je 20 AUTOMOBILA! Pogledajte kako (VIDEO)

Dženet je bila dvadesetogodišnjakinja koja je volela kantri muziku i klubove koji furaju taj fazon. Izlazila je često u obližnji bar sa drugom da sluša bend koji odlično svira. Međutim, posle par provoda priznala je sebi da nije samo to razlog zbog kojeg uvek izlazi u isti lokal. Sviđao joj se gitarista. Da, to je prava istina, napisala je u svojoj ispovesti za stranicu "Romantic4ever".

Jedno veče, dok je igrala na podijumu sa prijateljem, shvatila je da joj prelepi muzičar uzvraća poglede. Prošla ju je jeza celim telom, ali ona nije bila sigurna da li je to samo njena mašta ili stvarnost. Nije je uverilo ni to što je on, gledajući je direktno u oči, odsvirao i otpevao divnu ljubavnu pesmu.

Sledeći put kad ga je srela u baru opazila je simpatičnu plavušicu u njegovom zagrljaju. Shvatila je, on ima ili devojku ili ženu, a ona ne može da se takmiči sa njom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Posle par nedelja, prijatelj joj je javio da se bar prodaje i da ništa više neće biti isto, ni prostor, ni muzika. Bila je jako razočarana.


Ali, kako život ide dalje, nekoliko godina kasnije upoznala je naizgled divnog momka, za kojeg se ubrzo i udala. Ispostavilo se da je sve to greška.

Samo pole dve godine braka usledio je razvod, koji je jako teško podnela. Osećala je da je izneverila i sebe i svoju porodicu.

Prijatelji su bili pored nje, tešili je, ali ništa nije omoglo. Dženet je bila u depresiji. Godinama se borila sa svojim stanjem na različite načine i ništa joj na duže staze nije pomoglo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Isti drug sa kojim je izlazila predložio joj je da pokuša da nađe nekog preko Internet stranica za upoznavanje, ohrabrujući je da su mnogi parovi tako našli srodnu dušu.

Iako je mislila da je to obična glupost, napravila je profile na nekim stranicama i počela da se dopisuje i upoznaje sa novim momcima, ali nijedan sastanak se nije završio nekim većim interesovanjem.

Trajalo je to oko tri godine i ona je već polako odustajala od posećivanja ovih stranica.

Jedno veče, posle provoda u gradu, sela je za računar i otvorila jednu od tih famoznih "rešenje za ljubavni status" strana. Javio joj se dečko i poslao joj simpatičnu poruku, kojoj se nasmejala. Razmenili su slike i par poruka, u kojima su zaključili da imaju neke stvari zajedničke. Dopala joj se njegova slika i počelo je intenzivnije dopisivanje. Otkrili su mnogo: oboma porodice potiču iz jugoistočne Evrope, oboje nikada nisu bili tamo i sada obe porodice žive u istom gradu u Americi.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Dopisivali su se godinama, čuli se preko telefona povremeno, a vremenom je to preraslo u duge večernje razgovore.

Bilo im je teško da se odluče za sastanak oči u oči, jer su bili razočarani u ljubav. I Rik je prošao kroz stresan razvod, koji je ostavio svoje "ožiljke". A najveći je bio taj što više nije mogao da svira, čak nije podnosio muziku.

Jedno veče su se dotakli teme muzike i on joj je saopštio da je nekada bio muzičar, ali da danas ne prilazi gitari. To ju je rastužilo i poželela je da mu nekako pomogne. Da ne bi biolo da ga sažaljeva, pogotovo ne ona - osoba koja je zbog ljubavi u teškoj depresiji, sačekala je par dana i predložila mu da se vide. Prihvatio je.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Sačekao je ispred je ispred stana i oboje su se nasmejali. Delovalo im je da rade nešto suludo za svoje godine. Dogovorili su se da idu u klub na drugom kraju grada gde svira kantri bend. Dženet se glasno nasmejala, jer se podsetila svoje ljubavi iz mladosti, od pre čak 15 godina. Na njegovo insistiranje počela je da priča o baru iz kraja, o gitaristi iz benda... I dok je ona spontano govorila, Rik se sledio. Nije bio siguran, ali sve je govorilo da priča o njemu i da je to ona mala tršava devojka sa podijuma, čiji je pogled prodirao duboko pod njegovu kožu.

Smestili su se u klub i Rik je počeo da je detaljnije ispituje o tom vremenu. Dženet je zastala, jer se osetila kao da je progoni. Pošto joj je objasnio da je on svirao u tom baru i pokazao joj sliku benda, od potpune neverice, totalno je zanemela.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

U glavi joj se vrtela misao: "Je li ovo čudo?". I bilo je čudo. Posle petnaest godina srela je svoju veliku simpatiju i sada ima šansu da pokaže hrabrost i upusti se u romansu sa njim.

Nije bila sigurna kako da reaguje, odjednom je počela da se neobuzdano smeje. I on se smejao.

Ubrzo to je postao njihov zaštitni znak. Smejali su se i tokom dve godine veze, svemu i svačemu.

Taj smeh ih je izlečio. Rik ponovo svira. Dženet je prevazišla depresiju i zaposlila se kao dekorater.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Danas žive zajedno i prepričavaju o čudu ljubavi koje ih je obavilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA