SIGURICA: Najbolje fore na koje možete da je smuvate (2. deo)

Da nije Njegoš uzalud napisao: „Ćud je ženska smiješna rabota“ govori iskustvo momaka koji su na najneverovatnije načine uspeli da zavedu devojke za koje nisu ni sanjali da bi mogle da „padnu“ na njihov šarm

  • 0

Hipster

Neverovatno, ali istinito. Žene iz nekog razloga obožavaju muškarce koji nose džemperiće sa V izrezom. Ako ste mišićavi i nemate tepih na grudima, možete ga nositi bez ičega ispod.

U protivnom, diskretna košulja na kvadratiće daće vam izgled mudrog profesora, a zna se da dame vole pametne mladiće. Ne zaboravite naočare sa debelim ramom!

Umereni gurman

Od vas se očekuje da ste evoulirali od pećinskog doba, kada je dokaz muževnosti bio da halapljivo prožderete ogromnu porciju hrane. Danas je u redu da volite svoj biftek ako je malo krvaviji, pod uslovom da uz njega jedete salatu.

Ako ste frajer koji za doručak pije gazirana pića i jede čips, a ručak i večera svode vam se na porcije iz restorana brze hrane, ostavićete utisak nezrelog momka koji nimalo ne misli na svoje zdravlje. Ne zaboravite, osim u specifičnim slučajevima, normalnim ženama se ne žuri sa organizacijom vaše sahrane.

Preuzimanje kontrole

Ne, ovo ne znači da bi trebalo da joj naređujete šta da obuče ili šta da radi, već samo da ste u stanju da preuzmete kormilo u situacijama kad je ona neodlučna. Dame su posebno zbunjene kada je u pitanju izbor pravog restorana ili savršenog mesta za letovanje.

Donesite odluku koja će odgovarati oboma, ali je pre konačnog stavljanja tačke na stvar pitajte za mišljenje. Ovim ćete joj dati do znanja da će, kad baš zagusti, uvek moći da se osloni na vas.

Ljubomorko

Oprez! Ovde ste na klizavom terenu. Muškarac koji ne pokazuje makar trunku ljubomore, nije zaljubljen i ne mari za damu s kojom je. Pritom, deluje hladno i arogantno.

Prava doza ljubomore ili posesivnosti u pravom trenutku govori joj da vam je veoma važno da vreme provodite s njom, a ne sa nekim drugim.


Porodični čovek

S vremena na vreme je pozovite na druženje sa svojom mamom. To će biti signal da vam se veoma dopada, ali i da ste vi jedan veoma fin i staložen momak.

Ukoliko telefonom proverite da li je vaša sestra stigla bezbedno kući, to govori da ste pravi zaštitnik žena. I veoma je seksi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA