DA LI JE OVO NAJNEOBIČNIJI PAR U SRBIJI? On je gej, koji se ponekad oseća kao žena, a ona je žena u telu muškarca (FOTO)

U svetu u kom sve što nije opšte-društveno prihvaćeno mora da ima etiketu i ime, Daniel koji se deklariše kao gej s povremenim hobijem da se oblači kao žena kaže da njegova porodica ipak ima predrasude

  • 9

Daniel i Jelena su par koji kako kažu tek sada žive pravi život. On je muškarac gej i povremeni kros-dreser, a ona je žena u telu muškarca.

ISPOVEST SRPSKE MUŠKE PROSTITUTKE: Ujutru radim u firmi, a uveče oblačim perje i zadovoljavam muškarce! (FOTO)

TRANSVESTIT SPAVAO S POLA ESTRADE: Bio sam u vezi s najvećim srpskim ženskarošima! (FOTO)

- Ja sam sa tim bio načisto od samog početka i nisam nalazio nikakav problem sa tom činjenicom, međutim nailazio sam na probleme sa drugim ljudima - kaže Daniel Pinter.

GEJ PAR IZ ŠUMADIJE USVOJIO DETE I ŠOKIRAO SRBIJU: Šta vi kažete na ovu provokaciju? (VIDEO)

U svetu u kom sve što nije opšte-društveno prihvaćeno mora da ima etiketu i ime, Daniel koji se deklariše kao gej s povremenim hobijem da se oblači kao žena kaže da njegova porodica ipak ima predrasude.

- Rođen sam u jednoj veoma skladnoj porodici. Iako emancipovani ipak imaju određene rezerve prema nekim mojim hobijima i vidim da im više odgovara da odlazim u muškom izdanju, pa im izlazim u susret zbog toga - kaže Daniel.

Foto: Prva. rs/Eksploziv Foto: Prva. rs/Eksploziv


Daniel koji je diplomirani pravnik ne želi da postane žena dok je Jeleni to najveći životni cilj.

- Ja kada sam bila jako mala imala sam helanke svih boja i sećam se da sam uzimala babine štikle, borosane. Prvi put kad sam se baš našminkala imala sam 14-15 godina i tako sam izašla na ulicu u selu u kojem živi tri hiljade ljudi i gde me svi znaju - priča Jelena za "Exploziv".

Foto: Prva. rs/Eksploziv Foto: Prva. rs/Eksploziv

Jelena planira da promeni pol i da se za 10 godina ostvari kao porodična žena. Daniel s druge strane, kaže da se ne bi odricao svog polnog organa jer voli kako on izgleda.

(Telegraf.rs/ Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA