STALNO VAS ZOVE? Ovo nije jedini znak da BIVŠI hoće pomirenje!

Većina žena tvrdi da se ne bi vratile na staro po cenu života, ali svaka od njih mašta da je bivši dečko bar pozove. Devojke, razmislite dobro, ali ponekad ispratite i svoje srce, jer se možda vaš bivši zaista trudi

  • 1

Bivši dečko je večita rana na duši svake devojke. Ma koliko da se trudite da baš vi ne budete ona koja pati za bivšim, ipak je nemoguće da zaboravite, ni lepo, ni ružno. Ipak, ponekad stari momci zaslužuju novu šansu, samo moraju da znaju kako da je zatraže.

Uputstvo za upotrebu bivšeg dečka

Četiri razloga da mu ipak date drugu šansu

Bivši momci za neke žene predstavljaju teritoriju na koju se nikad ne bi vratile, a za neke ogromnu čežnju. U svakom slučaju su opasna zona, piše Index.

Setili ste se bivšeg? Evo šta vam vaša podsvest poručuje!

Ako spadate u ovu drugu kategoriju i mislite da bi bilo pametno da se pomirite s bivšim dečkom, najlepše što možete da otkrijete je da i on razmišlja slično.

Evo kako da budete sigurni da vas želi nazad.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ljubazan je prema vama

Ukoliko je njegova ljubaznost neprirodna, jaka i u potpunom kontrastu sa njegovim ponašanjem neposredno posle prekida, odnosno ako imate utisak da vam se "ulizuje", vrlo verovatno ponovo pokušava da zadobije vaše simpatije.


Foto: Profimedia, Tetra Images, Pixabay Foto: Profimedia, Tetra Images, Pixabay

Javlja vam se često

Ovakvo ponašanje je vrlo očigledno, ali nekim ženama ume da promakne, a to je siguran znak da ih bivši želi natrag. Ako vam se javlja često i to samo da bi video šta radite, definitivno razmišlja o pomirenju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pronalazi načine da bude u vašoj blizini

Ako muškarac želi da se ne sretnete, sasvim sigurno će da se pobrine za to. A ako želi da se sretnete, pronaći će način.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Promenio se

Ukoliko se vaš bivši promenio i to baš u smeru u kom ste ga uvek molili da se promeni, onda je shvatio da je uprskao. Sve što želi je da vam pokaže je da zaslužuje novu priliku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira Mirjana

    14. maj 2016 | 17:43

    Ne zaludjujte se glupostima. Ako vas bivsi ponovo/stalno zove, to moze da znaci samo jedno: da mu se priyebalo, a da nema nista novo i zanimljivo na vidiku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA