≫ 

Imam 57 godina i tek sad UŽIVAM U SEKSU!

Mnoge žene nisu zadovoljne seksom, ali malo njih o tome želi javno da govori. Ispovest ove žene vas može uveriti da nikada nije kasno da doživite nove stvari i da napokon budete zadovoljeni i zadovoljni

  • 24

Seksualni odnosi, pogotovo posle više godina braka, mogu da se pretvore u dosadnu rutinsku aktivnost. Postoje i osobe koje nikada nisu uživale u seksu, a najčešće jer njihovi partneri misle samo na sopstveno zadovoljstvo. Ne dozvolite da budete jedna od tih osoba.

Ovih 10 stvari svaka žena zaslužuje da dobije U SEKSU

Evo šta žene žele u seksu!

Jedna gospođa se razvela posle 35 godina braka. U njemu je ostala zbog dece, iako je odavno bio gotov. Danas ima partnera s kojim doživljava ono što je mislila da ni ne postoji, a po prvi put u životu i višestruke orgazme. Svoju priču je otkrila za Elle, a prenosi 24 sata.

- Bila sam udata 35 godina, a razvedena sam već dve. Moj brak je krenuo nizbrdo posle rođenja drugog sina, još pre 25 godina, ali ostala sam u braku zbog dece. Pre, otprilike, sedam godina koristila sam suprugov kompjuter i otkrila da traži online seks s drugim muškarcima. Nisam bila puno iznenađena - počela je svoju ispovest gospođa koja je želela da ostane anonimna.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Osim toga, naš seks nikad nije bio dobar. On nije bio zadovoljan mojim telom, ismevao me je i govorio da sam gojazna. Uštinuo bi me za salo kad god bismo se seksali. Razmišljala sam o odlasku, ali nikad nisam bila ni blizu. Nije me zlostavljao i zato sam htela da moj sin ima stabilno zaleđe dok ne odraste i ne ode na fakultet.

Kad smo se napokon razveli, bila sam istovremeno i tužna i srećna, ali osetila sam olakšanje. Bila sam u braku duže nego što sam bila sama. Nisam bila na sastanku čitavih 37 godina! Došli smo do tačke da se nismo seksali već pet godina. Mislila sam da ću zauvek biti sama. Puno muškaraca koje sam upoznala na sajtovima za upoznavanje nisu bili za mene. Ispostavilo se i da je retkost što je sam finansijski obezbeđena kao žena. Kad sam rekla jednom muškarcu da sam nedavno kupila kuću, odmah mi je napisao da mu ovaj mesec ističe ugovor za podstanara i da traži mesto za život. Pomislila sam: "Nemoj da mi pišeš nikad više".


Foto-ilustracija: Foter/Raymond Larose Foto-ilustracija: Foter/Raymond Larose

Posle sam upoznala muškarca za kojeg danas kažem da je bio moja postrazvodna veza za preboljevanje. Bio je 11 godina mlađi od mene. Bilo je lepo što ponovo idem na sastanke, ali znala sam da to neće biti veza na duge staze. Nije mogao da održi moj tempo u krevetu. Ja sam imala puno jači libido. Bilo je vikenda kada je dolazio kod mene sa izjavom: "Jednostavno nisam raspoložen za seks ovaj vikend". Zbog toga sam se osećala kao da ja stalno želim seks, a imam dva muškarca koji ga sa mnom ne žele, njega i mog supruga.

Pre osam meseci preselila sam se u seosko područje zbog novog posla. Po struci sam psiholog i teško je viđati nekoga iz neposredne blizine. Otišla sam na sajt za spajanje i upoznala čoveka koji živi desetak kilometara dalje. Imao je povredu kičme i bio je u kolicima, pa smo se dogovorili da ću ja da se dovezem do njega.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Naš prvi susret je bio u prodavnici. Morao je da obavi kupovinu, pa smo odlučili da to uradimo zajedno, a zatim smo satima razgovarali u kolima. Nisam bila sigurna da mu se sviđam. Ali prijatelj s posla mi je rekao: "Ako ste razgovarali satima, sviđaš mu se".

Pomislila sam "ako ne odgovaramo jedno drugom - ništa strašno". Ali jednom dok sam dolazila kući dobila sam presladak mail od njega. Bio je to početak sporog udvaranja. Nismo tada videli već nekoliko nedelja. Do našeg prvog poljupca prošla su tri meseca. Jedne noći smo gledali TV. Poljubio me je i već za pet minuta skinuo moj grudnjak. Naša povezanost je bila snažna. Tu noć sam doživela najbolji seks u životu, i doživljavala sam ga svaki put iznova.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kad sam bila s drugim muškarcima, uvek sam imala osećaj da razmišljaju na sledeći način: "Moram da dođem do momenta kada mogu da stavim svoj penis u nju, dva do tri minuta posle, ako doživi orgazam - super, ako ne - nema veze". Ali sa  sadašnim partnerom nije tako, on je vrlo fokusiran na moj orgazam. On ne može da ga doživi na tradicionalan način, pa je skoncenzrisan uglavnom na moj užitak. Vrlo mu je važno da pronađe moje erogene zone. Puno se ljubimo i dodirujemo, po celom telu. Praktikujemo i penetrirajući seks, ali on zahteva malo kreativnosti. Seks traje duže, ali nama se ne žuri.

Kad sam kod njega, gotovo da ni ne izlazimo iz kreveta. U krevetu smo ceo vikend, ustajemo samo da jedemo i prošetamo psa. Iskreno, osećam se kao boginja. Ja nisam privlačna žena na način na koji to većina ljudi doživljava. U srednjim sam godinama i malo sam naborana, ali njemu sam predivna. On ne može da prestane da me dodiruje. To nije ni blizu onoga kako je moj muž štipao moje salo tokom seksa. Moj partner voli moje telo takvo kakvo jeste. Ne ponižava me ni na koji način.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ne nedostaje mi ništa od stvari koje sam radila sa drugim muškarcima, jer je on jako pažljiv. Dovodi me do vrhunca stalno i iznova i čini mi se da uživa u tome što to može da učini toliko puta. To nisam mogla da dobijem sa drugim muškarcima, kojima se seks vrti oko penisa i vagine, i nakon što se to obavi, sve se završava. Drago mi je da sam shvatila da mogu da doživim toliko orgazama, ali žao mi je što to doživljavam tek sad u životu.

Ovo nije samo seksualni odnos. Smatram ga svojim partnerom. Mojih dvoje odrasle dece znaju za njega, ali nisu ga još upoznali. Do sada nisam ni znala da je moguće da osetim ovakvu povezanost. S njim nikad nisam morala da budem neko ko nisam samo da bih ga učinila srećnim - zaključuje ova anonimna žena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA