Evo koje žene imaju najviše seksa

Istraživanje je sprovedeno na Univerzitetu Florida, na 278 bračnih parova, a utvrđeno je kako se žene koje su srećne, opuštene i spremne na kompromis, seksaju više od drugih

  • 13

Svi smo čuli strašne priče o seksu u braku, tačnije o tome kako on postaje rutina, pošto izgovorimo "sudbonosno da". Po takvim se pričama on događa, u najboljem slučaju, jednom nedeljno.

Ali, činjenica je da je svaki brak različit i da će vaš seksualni život biti onakav kakvim ga sami napravite, iako jedno novije istraživanje tvrdi da postoji jedna vrsta žena, koja uživa u čarima seksa u braku malo više od ostalih.

Istraživanje je sprovedeno na Univerzitetu Florida, na 278 bračnih parova, a utvrđeno je kako se žene koje su srećne, opuštene i spremne na kompromis, seksaju više od drugih. Zanimljivo, osobine ličnosti muškaraca ne utiču na učestalost bračnog seksa.

Učesnici istraživanja imali su zadatak da vode seks dnevnik u trajanju od dve nedelje, a istovremeno su bili podvrgnuti testovima ličnosti. Takođe, morali su da ocenjuju svoje seksualne susrete ocenama od 1 do 7.

Ove tri sitnice polako, ali sigurno ubijaju vaš brak

U proseku, parovi su vodili ljubav tri ili četiri puta za 14 dana, ali žene koje su po prirodi smirenije, odnosno manje neurotične, uživale su u više takvih aktivnosti. Visina neuroza takođe je igrala ulogu u zadovoljstvu, a supružnici koji su pokazali viši stepen neurotičnosti, manje su uživali u seksu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Dakle, istraživanje sugeriše kako, jednom kad uplovimo u bračne vode, mi žene ili moramo da se opustimo i da ne dopustimo da nas prevladaju stres i sumnje i moramo više da uživamo u seksu ili možemo da budemo napete i da u njemu uživamo manje.


UDALA SAM SE ZA ARAPINA, JA SAM MU DRUGA ŽENA: Bosanka otkriva kako izgleda njihov brak

To zavisi od svake od nas!

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brzooki

    16. jun 2016 | 23:43

    Moja je toliko sva na ćošak da je ni švaler ne bi pogledao. Drndavo i lenjo stvorenje kojoj ne možeš nikako ugoditi.

  • Wampirko007

    17. jun 2016 | 08:55

    Dodjite u srbiju da radite anketu. Pogotovo izmedju 1 i 30 u mesecu. S pocetka kad stignu racuni pa do 30 kad ih platis. Sex svaki dan uz ranitidin 2-3 puta!

  • Anonimus

    17. jun 2016 | 06:49

    Moja zena ima svalera i vidjaju se dvaput nedeljno... Ja znam ali ona misli da ja ne znam. Lozi me sve to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA