≫ 

MUŠKARCI, gazirana pića su POGUBNA za vaš polni organ, ali čak ni to nije najgore!

Muškarci, ako volite da pijete gazirane napitke, imamo vrlo loše vesti za vas

  • 4

Mnogi momci ne mogu da zamisle im dan prođe, a da ne popiju barem jednu čašu, konzervu ili flašu svog omiljenog gaziranog pića. Nažalost, to može ozbiljno  da ugrozi njihovu muškost.

Evo šta se događa vašem telu nakon samo JEDNE ČAŠE gaziranog pića!

Nećete verovati zašto devojčice sve ranije ulaze u pubertet!

Naučnici iz Univerzitetske bolnice u Kopenhagenu došli su do saznanja da muškarci, koji u proseku dnevno popiju po litar ovakvih napitaka, neretko imaju ozbiljnih problema s potencijom.

Takođe, ispostavilo se da je pokretljivost spermatozoida kod 2.554 ispitanika “navučenih” na gazirana pića bila drastično smanjena. Da stvar bude još gora, dok je kod prosečnog muškarca broj “malih plivača” oko 56 miliona po mililitru, kod ovih momaka je ta brojka bila za nekih 30 odsto manja, pa bi iznosila oko 35 miliona.

Foto-ilustracija: Profimedia/Mode Images, FreeDigitalPhotos Foto-ilustracija: Profimedia/Mode Images, FreeDigitalPhotos

Iako ovo ne podrazumeva nužno da muškarci koji piju gazirana pića ne mogu da postanu očevi, njima će to poći za rukom daleko teže, a mnogi od njih će morati da se podvrgnu veštačkoj oplodnji. Međutim, ako nastave s ovom praksom, postoji opasnost da u potpunosti postanu neplodni.

DA LI SU SRPSKI MUŠKARCI IMPOTENTNI? Ako je verovati ovom istraživanju, loše nam se piše!


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Naučnici nisu baš sasvim sigurni koji sastojak je tačno zaslužan za ovako poražavajuće rezultate, jer ni kofein, ni šećer, ni kola, ni zaslađivači, ni ugljen dioksid – kao najčešći sastojci ovih pića – kad se u istoj količini unose u drugim oblicima ne prave toliki dar-mar muškosti, kao što to rade u gaziranim napicima.

Po svemu sudeći, čitava kombinacija u vašem omiljenom piću je zapravo fatalna po penis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA