ANALNI SEKS: 7 trikova da ona poželi još

Većina žena oseća odbojnost prema analnom seksu. Međutim, možete je "naterati" da ga zavoli, a sve što vam je potrebno za tu misiju je nežnost, strpljivost i nekoliko mudrih trikova

  • 37

Analni seks je isuviše veliki zalogaj za mnoge dame. Međutim, delom su za to krivi i muškarci, što zbog svog pristupa, što zbog načina na koji to pokušavaju da sprovedu u delo sa partnerkama. Međutim, trebalo bi da budete svesni činjenice da je reč o izuzetno škakljivoj temi kojoj morate da pristupate lagano.

IMALI SMO NAJŽEŠĆI SEKS DO SADA, a onda sam osetila da mi je nešto GURNUO U GUZU. Hitno mi treba pomoć!

"Dogi stajl" je NAJGORA poza za analni seks! EVO KOJA JE NAJBOLJA!

Nekoliko korisnih saveta kombinovanih sa nežnošću i strpljivošću pomoći će vam ne samo da je ubedite da proba analni seks, već i da ga zavoli, pa čak i poželi još.

Kako biste uspeli u tome, evo šta sve treba da znate.

Mnogo razgovora

S obzirom na to da je u pitanju nešto što biste vi želeli da probate, a njoj to možda ni na pamet nije palo, red je da joj objasnite zašto imate tu fantaziju i zašto želite da je ostvarite baš sa njom. Takođe, pre bilo kakve prakse, saznajte sve o teoriji, kako biste oboje bili spremni na sve što može da vam se dogodi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Lubrikant je obavezan

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg žene ne vole analni seks je zato što zna da bude bolan. Anus je vrlo suva i osetljiva zona, što sam seks čini otežanim. Međutim, uz veće količine lubrikanata, sve prepreke se automatski preskaču i zadovoljstvo postaje zagarantovano. Najbolji lubrikant za analni seks je onaj na bazi vode.

Za početak, nešto manje od penisa

Ukoliko vaša žena još uvek nije imala analno iskustvo, za početak biste u ovu avanturu trebali da krenete sa nečim manjim. Stručnjaci savetuju da se poigrate s prstima ili manjom igračkom za seks kako biste teren polako pripremali za ulazak penisa. Ukoliko pak odmah krenete u konkretnu akciju ovo iskustvo, i pored velike doze lubrikanta, može biti neprijatno.


Ohrabrenje je važno

Tokom akcije, dajte joj s vremena na vreme do znanja da je seksi, da uživate i da vas neverovatno pali. To će joj ujedno i dati vetar u leđa zbog kojeg neće želeti da stanete s akcijom već će hteti još strastveniji nastavak.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Zanemarite neprijatnosti

S obzirom da imate posla sa debelim crevom, nisu isključene mogućnosti pojavljivanja nereda na čaršavima. Međutim, ukoliko i dođe izbacivanja izvesne doze izmeta, sve što treba da uradite u tom trenutku je da objasnite svojoj nežnijoj polovini da je reč o sasvim normalnoj stvari i da u priči nema mesta neprijatnostima. Zajedno ste u tome, a nakon svega ne bi bilo loše da se zajedno istuširate ili da predložite svojoj devojci da ubuduće praktikuje klistiranje.

Uzbudite je dovoljno jako

Uzbuđenje je obavezan deo celokupne igre jer ukoliko žena nije napaljena dovoljno, neće uživati u seksu. Stvari su vrlo jednostavne. Započnite seks na vama dobro znan način, pogodite joj slabe tačke, radite joj ono što najviše voli, a potom se upustite u nešto smelije igrice.

Mazite se nakon seksa

I kada se seks svodi na nešto manje opipljivo, nije preporučljivo da se odmah nakon orgazma okrenete na drugu stranu kreveta i zaspite, a kamoli u ovoj situaciji. Nakon akcije zagrlite je, poljubite, mazite i dajte joj do znanja koliko ste uživali. Time ćete je kupiti svojom nežnošću i pažnjom i obezbediti sebi siguran put za neke slične seksi priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Verna žena

    20. avgust 2016 | 23:52

    Imam analni seks 3-4 puta mesečno, i boli samo dok partnerov penis ulazi. Posle prija, pogotovo jer me on ljubi po grudima i prstom dodiruje macu. I jedino tokom analnog seksa mogu da doživim orgazam, ili oralnog. Uff uzbudila sam se i sad :3

  • Brale

    21. avgust 2016 | 06:24

    Ama bre tu se ne ulazi To je izlaz a ne ulaz.

  • Crni

    21. avgust 2016 | 11:22

    Analni da al s zenama.. Homoseksalci su bolesnici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA