≫ 

Evo šta žene stvarno žele u seksu, ali vam to nikad neće priznati!

Vođenje ljubavi, nešto je u čemu žene imaju različite želje i očekivanja. Ali ako budete sledili ovih sedam saveta, nikako nećete omašiti, i naučićete šta ih najviše uzbuđuje

  • 18

Kada je u pitanju seks, i kada dođe do njega, često se dešava da iako između dvoje ljudi postoji seksualna hemija i velika privlačnost, neke stvari ubiju spontanost i žene osete veliku odbojnost i napetost.

Prave muškarčine znaju kako da zadovolje ženu! Naučite i vi šta treba da radite da bi vrištala od zadovoljstva

Evo kako da je obrlatite i za 29 minuta odvučete u krevet!

Zato muškarci obavezno povedite računa kakav vam je pristup, a ovih sedam stvari primenite, jer je to ono što svaka žena očekuje od seksa,.

Ćutanje muškarca u krevetu ubija strast

Oko 42 odsto žena tvrdi kako je strast najbolji način za otključavanje njihovih najluđih želja u krevetu, pokazala je studija na više od 700 žena. Najsnažniji signal da su poželjne i da je njihov partner lud za njima su njegove reči, koje zaista deluju kao afrodizijak. "Kako je ovo dobro", "Toliko te želim" i "Kako si seksi" rečenice su kojima ćete situaciju učiniti još napetijom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Predigra može da bude i "glavni događaj"

Predigra za muškarce i žene može imati različito značenje. Dok će pripadnici jačeg pola doživeti kao nešto što prethodi seksu, mnogim je ženama ona i najbolji deo celog iskustva. Čak dve od pet žena će doživeti orgazam za vreme predigre, a prekratka uvertira u seks spada u top pritužbe žena na račun ljubavničkih veština svog partnera.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Usporite

Samo jedna od pet žena može da doživi orgazam isključivo penetracijom, a većina žena volela bi da njihov partner uspori ritam i da se više služi svojim rukama i ustima, pokazala je australijska studija na više do 19.000 parova. Ona otkriva da više od 90 odsto žena može da doživi orgazam ručnom ili oralnom stimulacijom, ali preko 50 odsto njih neće tražiti to od partnera jer strahuju da bi to predugo trajalo i stvorilo pritisak.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

"Nežnije" obično znači "lakše malo, boli"

Daje li vam partnerka za vreme seksa uputu da želi "nežno" ili "nežnije" to ne znači da treba prekinuti s onim što radite. Erogene zone poput klitorisa sadrže velik broj nerava, a jak pritisak izaziva iritaciju umesto prijatnosti. Zbog toga treba "pripremiti" teren zagrevanjem, odnosno pokretima koji nisu direktni, poput nežnih poljubaca oko samog područja, a i vrući dah te promena pokreta će svakako pomoći.

Važno je stimulisati klitoris

Seksualni terapeut dr. Logan Levkoff ističe da je kod odabira poze ključna stimulacija klitorisa. Tako kod misionarske ispod njene zadnjice možete postaviti jastuke i držati koren penisa što bliže njenim spoljnim usnama te radije koristiti kružne pokrete umesto onih "unutra-van". Ako je ona gore, partner može prstima oblikovati slovo V i postaviti oko penisa kako bi stimulisali klitoris, a kod dogi stila obavezno uključite prste.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

"Spremna" je relativan pojam

Kao i kod muškaraca, i kod žena postoje fizički simptomi uzbuđenja. Ipak, to ne znači da ako je sluznica njene vagine vlažna, da je trenutno spremna za seks. Kod žena je pravo vreme tzv. faza rasta, u kojoj klitoris postaje deblji, materica se povlači, a vagina produžava za oko 2 do 3 cm. Ako forsirate seks može doći do neprijatnosti, pa i krvarenja. Najbolji način je "provera otpora prstom", tvrde seksualni terapeuti.

Zahvalnost se pokazuje

Manje od polovine žena će dostići orgazam ako seks traje manje od 10 minuta, pokazala je studija objavljena u časopisu "Journal of Medicine". To znači da će kod seksa na brzaka većina muškaraca, no i retko koja žena doživi orgazam. To ne znači da muškarac nakon brze akcije treba reći hvala, već najaviti kako je kasnije "ona na redu". Takođe, zapamtite da bi žene seks na brzaka radije kao izuzetak, nego kao pravilo.

A evo koje seksi igračke su najpopularnije među ženama, pogledajte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZoKa

    5. septembar 2016 | 11:27

    Imala sam sex u parku,na klupici...on je sedeo,zadigao mi haljinicu....ja njemu u krilo....mogu reci da je bilo extra....do duse nije bilo zive duse...gluvo doba noci...

  • Šurak

    4. septembar 2016 | 18:05

    Žene žele jednu priprostu fizikalcinu, izgorelu na suncu, od 2 metra i 110 kila zive vage, sa vatrogasnim crevom dole, da ih istrese pošteno iz gaca! A ne ove gluposti gore!

  • Luna

    5. septembar 2016 | 11:41

    Citam vase glupe komentare i vidim da su u pravu mediji koji su pisali da su Srbi losi ljubavnici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA