Evo zašto je 30 godina čekala da izgubi nevinost

Ona je drugačija od većine današnjih devojaka, a njena priča će vas potpuno iznenaditi

  • 12

Devojke danas žure da izgube nevinost, a one koje "zakasne" smatraju se već otpisanim. Nekada nije bilo tako, a ova devojka je svojom pričom želela da podseti na to.

OTIŠAO JE NA ŽURKU SA SUPRUGOM, a onda je saznao njenu MRAČNU TAJNU koja mu je promenila život!

ISPOVEST OČAJNE TAŠTE: Zet mi mlati ćerku, a ona me preklinje da to krijem!

Lien Stouks je mislila da nikada neće izgubiti nevinost. Što su godine prolazile, a ona bila sve starija, to se više bojala i vezivanja, ali i same pomisli na seksualni odnos.

Na njen 30-ti rođendan sve se potpuno promenilo, piše portal Kami.

Odlučila je da svoju priču podeli sa vama.

- Nikada nisam mogla da razumem momke, jer nisam imala adekvatan primer u kući. Otac mi je bio prilično detinjast i moja svest o muškarcima se zasnivala na likovima iz crtanih filmova.

A photo posted by Lianne Stokes on


I tokom srednje škole i tokom univerziteta sam se klanjala momaka, jer sam ih se nekako plašila. Dok su se svi zezali i izlazili na sastanke, ja sam se zabavljala čitajući knjige. Čak ni kada sam se zaposlila na televiziji, gde sve puca od seksipila, nisam uspela da se opustim. Jednostavno se nisam uklapala.

A photo posted by Lianne Stokes on

Bližile su mi se tridesete, a ja sam i dalje bila devica. Rešila sam da stavim tačku na to. Istovremeno, bila sam svesna da dobar momak i Njujork ne idu zajedno.

U jednom popularnom restoranu upoznala sam pravog Škota. Naravno, imao je riđu kosu i bradu.

Počeli smo da ćaskamo i on je rešio da mi plati piće. Kada je rekao da ne bi trebalo da očekujem previše, oduševila sam se i opustila.

A photo posted by Lianne Stokes on

Ne, i nisam očekivala ništa od njega, već od sebe. Preuzela sam inicijativu i pozvala ga kod mene u stan. Sve je teklo lagano. Dok je on puštao CD, ja sam shvatila da sam spremna. Povukla sam ga u krevet i prekrila nas čaršafom. Tek tada sam shvatila da se sve vreme radilo o tome da mi je bio potreban neko da probudi moj seksipil i da shvatim da baš ja vredim.

A photo posted by Lianne Stokes on

Uvek sam mislila da to što sam nevina znači da nisam normalna. Ipak, on mi je pokazao da sam samo posebna, drugačija od večine i da postoje ljudi koji to jako cene i koji me neće osuđivati.

Sada pucam od samopouzdanja -

Pogledajte kako da odaberete savršenog partnera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    12. septembar 2016 | 23:11

    Al ćeš sad da se satres...

  • Александар Џунић

    12. septembar 2016 | 22:48

    Сироти обућар се намучио да пробуши ђон.

  • Samoneko

    14. septembar 2016 | 08:21

    Toliko cekala da bi nevinost dala nekom iz kafica koga je tek upoznala, a on joj platio pice i to joj diglo samopouzdanje??! Zakljucak, ovoj se niko nije nudio zato je i bila toliko dugo nevina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA