VIBRATOR-ŠPIJUN: Neko tamo beleži baš SVAKI vaš orgazam! (FOTO)

Otkako su se pojavile “pametne seks-igračke”, seksualno zadovoljstvo podignuto je na vrhunski nivo. Ali, po koju cenu?

  • 2

Kada se pojavila na tržištu, kanadska kompanija “We-vibe”, koja se bavi proizvodnjom seks-igračaka kako sa samce, tako i za parove, oduševila je svoje korisnike takozvanim “pametnim” vibratorima.

Ovakve seks-igračke su opasne po život! (FOTO)

Ovaj VIBRATOR je toliko PAMETAN da vašu vaginu RAZUME bolje od svakog muškarca! (FOTO) (VIDEO)

Svi su bili fascinirani što dizajnom samih igračkica, što “We-connect” aplikacijom za mobilni telefon koja “pamti” u čemu korisnici najviše uživaju: od ritma, jačine vibracija, temperature, pa sve do toga koliko često ste raspoloženi za akciju ili koliko ona traje. No, ispostavilo se da “We-vibe” ne misli samo na zadovoljstvo svojih klijenata.

U tužbi koja je pre nekoliko dana podneta u Čikagu, nezadovoljni korisnici pobunili su se što “We-vibe” sakuplja podatke o njihovim najintimnijim navikama i to bez ikakve klauzule saglasnosti o zaštiti podataka.

Foto: we-vibe.com Foto: we-vibe.com

Navodno, preko aplikacije za vibrator, kompanija u svakom trenutku ima pristup e-mail adresi korisnika, lokaciji, ali i mnogim drugim privatnim podacima, koje niko ne bi želeo da dospeju u javnost.

We-vibe se oglasio saopštenjem povodom tužbe, u kom kažu da oni sve ove informacije sakupljaju u istraživačke svrhe, kako bi razvili novu generaciju seks-igračaka, koje još bolje ispunjavaju potrebe korisnika.


Foto: we-vibe.com Foto: we-vibe.com

Takođe, na svom portalu su obećali da će promeniti klauzulu o privatnosti, tako da će korisnici moći da odaberu da li se slažu sa tim da kompanija skida podatke o njihovim seksualnim navikama ili da to uopšte ne dolazi u obzir.

Bilo kako bilo, podaci o svakoj dosadašnjoj masturbaciji We-vibe igračkama su zabeleženi “negde tamo” i uvek postoji šansa da će, namerno, slučajno ili nečijim hakovanjem, pre ili kasnije, dospeti u javnost.

A to je , morate priznati, užasavajuća pomisao. Šta vi mislite o ovakvim vibratorima, ali i svim drugim pametnim uređajima, koji o vama znaju više nego što biste podelili s najboljim prijateljima?

Pogledajte i kakvim seksi-igračkama se samozadovoljavaju žene u našoj zemlji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA