≫ 

PENIS IZAZOV: Ako vam je veliki, priključite se i vi! (FOTO)

Amerikanci otkrili kur*enje u sivim trenerkama, a onda se ono pretvorilo u parodiju i vratilo im se kao bumerang

  • 24

Tviter je odlična platforma za sulude trendove i izazove koji se na ovoj društvenoj mreži šire bez kontrole. Neki od njih su zaista bizarni, a najnoviji je najbizarniji u istoriji ove mreže. Reč je o izazovu sivih trenirki ispod kojih momci pokazuju penis u erekciji. A bolji hroničari znaju da je ovaj trend još 2014. godine lansirao kolumbijski fudbalski as Radamel Falkao.

DOKTOR NENAD, SVETSKI STRUČNJAK ZA PENISE, OTKRIVA: Evo kakav je muški polni organ NORMALAN

NOVI IZAZOV ZAPALIO INTERNET: Stavljaju kondome na glavu, a razlog je NESVAKIDAŠNJI! (VIDEO)

Naime, Falkao se tada kao fudbaler Mančester Junajteda pred derbi Premijer lige sa Čelsijem pojavio u sivoj trenerci, a ono što se naziralo ispod nje mnogi britanski mediji nazvali su "pitonom".

Foto: Profimedia/ Press Association Foto: Profimedia/ Press Association

Sada se izazov Tviterom širi pod heštegom #GreySweatpantsChallenge, a mladići su očito pronašli način kako da se pohvale centimetrima, a da ne budu previše vulgarni i ne pokazuju gole penise. Trend je zahvatio Tviter brzinom munje i prepun je fotografija sivih trenirki ispod kojih se naziru ukrućeni penisi.

Jednostavno, jedan je prvi počeo, a izazov se proširio u kratkom roku i Tviter je preplavilo hiljade fotki muškaraca u sivoj trenerci.

Ovaj dečko i njegov ponos su do sada skupili najviše lajkova. Jasno je i zašto...


Njegov primer slede...

Momci se trude i pokazuju šta imaju.

Ali, kao i svi Tviter izazovi do sada, i ovaj je vrlo brzo dobio svoju parodiju, pa su malo duhovitiji mladići odlučili da pokažu kako izgledaju velike stvari u gaćama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA