Muž ju je prevario, ona je to otkrila, a onda je rešila da mu se osveti najjače i počeo je zemljotres!

Iako je bio uveren da ga žena neće uloviti, prevario se

  • 0

Majka nisu zaustavili bračni zaveti da se oproba u onlajn flertovanju. On je napravio profil na Tinderu, društvenoj mreži za upoznavanje potencijalnih partnerki, iako ima suprugu i dvoje dece. Kada je njegova žena saznala za to, nastao je pravi haos

Uhvatila je dečka u prevari, a onda mu se osvetila tako da će vam se SMUČITI ŽIVOT (VIDEO)

Njegova supruga je odlučila da mu se osveti pa je napisala malo precizniji opis na njegovom Tinderu.

- Ćao, zovem se Majk, imam ženu i dvoje dece. Imam mali penis i polne bolesti. Ako do sad niste shvatili, moja žena je pronašla moj profil, ali ja to još uvek ne znam. Takođe ne znam da ona upravo razgova sa jednom od mojih devojaka, ali ni da će me ostaviti. U suštini, ja sam smeće koje ne razmišlja ni o čemu osim o samom sebi. Često mi se događa da svoje ljubavnice oslovljavam krivim imenima i šaljem im iste poruke, zato što ženu varam već godinama pa ne mogu da upamtim sve. Slobodno mi pošaljite vaše komentare koji su puni mržnje - napisala je ona.

Uhvatio je devojku u prevari, a onda je izblamirao nasred ulice i snimak okačio na internet! (VIDEO)

Foto: Tinder Foto: Tinder

Najpametniji deo ove osvete je to da ljudi ne proveraju opis svog profila. Dok se inboks ne napuni porukama mržnje i dok to ne postane očigledno, Majk i dalje neće znati da mu se žena malo poigrala profilom.

- Znam ovog lika! Znam mu i ženu! Bili smo najbolji prijatelji u srednjoj školi. Pridružio se vojsci a ja mornarici. Otišao je svako svojim putem, ali i dalje razgovaramo preko Fejsbuka. Ona mu je očitala lekciju na Fejsbuku kako jedan pravi muškarac treba da se ponaša. To je bilo urnebesno - izjavio je Majkov prijatelj.


(Telegraf.rs/theberry)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA