Žene koje nose štikle imaju gori seks - evo i zašto!

Štikle čine da se žene osećaju seksi i poželjnije muškarcima, ali u isto vreme rade i jednu jako lošu stvar koja može da im uništi seksualni užitak

  • 7

Iako se zbog štikli žene osećaju seksi, one ponekada mogu biti jako bolne, a teško je zavoditi muškarce dok šepate na jednu nogu. Međutim, kako bi stvari bile još gore, pojedini stručnjaci tvrde da štikle mogu ozbiljno da utiču i na vaš orgazam.

Stvari koje nikako ne smete da radite tokom seksa jer vas mogu skupo koštati

Otkriveno zašto su ORGAZAM i MASTURBACIJA važni za žensko zdravlje

Studija koju je pre poprilično vremena sproveo urolog dr Marija Ćeruti došla je do zaključka da par cipela sa umerenom štiklom tonira ženske noge i ojačava pelvične mišiće.

"One direktno aktiviraju mišiće koji su povezani sa orgazmom", napisala je ona tada, a svi proizvođači štikli skakali su od sreće.

Ona je otkrila da žene čije je stopalo nagnuto od zemlje pod uglom od 15 stepeni (štikla od oprilike 6 centimetara) imaju dobro držanje kao i one koje nose ravne cipele. Na ovoj visini, karlični mišići su u najboljem položaju koji pomaže njihovom jačanju i kontrakciji. Drugim rečima, obezbeđuju vam bolji orgazam.

Međutim, viša štikla može negativno da utiče na ženski orgazam jer je poza stopala u njima identična pozi koju žene prave tokom orgazma.

Evo i zašto!

Ako ris štikle imitira pozu u kojoj se nalazi karlica prilikom orgazma, postoji velika šansa da žena postane imuna na ovo zadovoljstvo.


"Orgazam je poput instant ubrzanja do 100 kilometara. Ako pokušavate da stignete do brzine od 100 kilometara na sat dok vozite 90 na sat (zbog nošenja štikli), nećete moći da osetite potpuno zadovoljstvo", najbolje objašnjava ginekolog Eden Fromberg.

Dakle, dobro razmislite pre nego što se sledeći put odlučite na štikle.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA