≫ 

Kada probate EDGING, zaboravićete na običan seks!

Da li vi uopšte znate šta je "edging"? Ako ne, na velikom ste gubitku

  • 18

Prevod reči "edging" je “biti na ivici, rubu, što znači da dovedete osobu do samog vrhunca i onda tu stanete. Dođete među oblake, ali ne možete da ih dotaknete. Radi se o pojačavanju uzbuđenja, aludiranju na više, očekivanju, čekanju, žudnji, približavanju, gladi i napokon oslobađanju.

Zvuči bizarno, ali je istina: Pogledajte šta se dešava vašem telu kad se napalite

Ova priča će vam pojasniti o čemu se zapravo radi u "edgingu".

- Na najbolji orgazam koji sam ikad imala morala sam da čekam dva dana. Doslovno - priča svoje iskustvo jedna devojka.

- Kad smo moj ljubavnik i ja došli u krevet, njegova je ruka bila između mojih nogu. Njegovi su se prsti tek malo pomicali. Dok je gledao televiziju, odsutno se igrao mojom vaginom. Dovodio me do ludila. Zatim je otišao po pivo i promenio program. Uživao je u tome što me ostavlja da čekam. I ja takođe. Iščekivanje je bilo neverovatno.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Počela sam da radim jednu “prljavu” stvar u krevetu i sada imam najbolji seks u životu

"Da li sve u redu, draga?", pitao me uz smešak.

Sve što sam mogla je da stenjem. Zatim je posegnuo za igračkom za koju je znao da će me dovesti do ludila – “Lelo INA Wave”. On se istovremeno pomera i vibrira. Uključio ga je i držao ravno ispred mog nosa dok nisam počela da cvilim od želje. A nakon toga se spustio. Uskoro sam počela da vrištim. I tad, kad sam već bila blizu orgazma, poljubio me i rukom čvrsto stisnuo moju vaginu dok nisam osetila kako orgazam iščezava. Skoro sam zaplakala kad je ugasio svetla. Bilo mi je toliko vruće da satima nisam mogla da zaspim. To je bilo takvo mučenje. I tako zabavno.

Kad sam se ujutru probudila bila sam na rubu. Čim sam otvorila oči, on me čekao.


"Da li ti treba nešto, ljubavi?", prošaptao je.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Jedva sam se suzdržala da ne skočim na njega. Ali, samo sam raširila noge i zajecala. Onda je sve opet počelo. Dovodio me do samog ruba orgazma. I na samo korak do cilja bi sve prekinuo i čekao. Prišao bi i onda se povukao. I opet ispočetka. Bila sam u stanju poput transa ili izuzetnog uzbuđenja i želje kad mi je napokon dozvolio da svršim. I tad sam mogla imati onoliko orgazama koliko sam htela. To je bio najbolji seks ikad i jedan od najupečatljivijih orgazama u mom životu.

Suzdržavanje od orgazma je neverovatno prijatno. To je vrlo pametan način za korištenje tzv. Erotske jednačine: Prepreka (Da li smem da doživim orgazam?) + Zabrana (Bolje da ne svršim dok ova igra ne bude gotova, a preklinjanje nije nimalo feministički!) + Iščekivanje (Hoću li ovaj put doživeti orgazam?) + Želja (Molim te, da ovaj put dođem do kraja!).

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

"Edging" (suzdržavanje od orgazma) postalo mi je omiljena seksualna igra i rado preporučujem ljudima da je igraju u paru ili sami. Kad sami igrate "edging" okružite se omiljenim igračkama i postavite tajmer. Dozvolite sebi određenu seksualnu aktivnost samo onoliko dugo koliko je trajala i poslednji put. Kad sat zazvoni – obustavite sve! Nakon toga morate da sačekate bar pet minuta pre nego što nastavite. Odlažite tako orgazam bar tri puta pre nego što svršite.

Kad je najbolji seks u pitanju, ne radi se samo o genitalijama već o korištenju seksualne energije. "Edging" je odličan način da postignete orgazam i budete nestašni - objasnila je ova dama.

Pogledajte šta žene najčešće nabavljaju u seks šopu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Noćna ptica

    22. januar 2017 | 23:21

    Glupost. To je mučenje.. Bolje 3,4 puta koliko ti se u trenutku traži nego da kreneš, staneš, iščekuješ, mučiš se i čekaš sledeći dan da završiš započeto.. Ma beži..

  • Ana

    22. januar 2017 | 23:16

    On budala kao i ti...on sadista, ti mazohista...Zasto bi cekala dva vise sati na orgazam ili dva dana, kad za to vreme mogu da imam nekoliko orgazma....Devojko, nemas ti pojma, kao ni on..:-)

  • Dred

    22. januar 2017 | 23:42

    Ma kako da ne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA