Posle ovog teksta istog trenutka ćete poželeti da imate maratonski seks!

Ako ste navikli da imate seks s vemena na vreme, ili redovan - ali regularan, od sada ćete sigurno promeniti svoje navike

  • 5

Istina je da svi volimo seks, ali ga često i zapostavljamo kao nešto što ipak nije najvažnije u nešem životu, ali kada vidite šta nam sve daje dobar partija vođenja ljubavi, nikada više nećete preskočiti svoju dnevnu dozu, koji god izgovor da imate.

Posle ovih pesama seks vam je zagarantovan! (VIDEO)

U PRIČI SU SVI ZMAJEVI: Srbi imaju seks samo dva puta mesečno!

Seks je prirodni dar koji nam donosi mnoge dobrobiti – zdrav je i za duh i za telo, zanimljiv je, kreativan i čini da budemo zadovoljni svojim životom. 

U tri reči - seks je fenomenalan, a ovo je 10 razloga zašto je to tako.

Seks ublažava glavobolje. Svaki put kad vodite ljubav, to vas oslobađa napetosti u krvnim sudovma mozga.

Foto-ilustracija: Profimedia/Glow Images RF Foto-ilustracija: Profimedia/Glow Images RF

Mnogo seksa može da otpuši nos ako ste prehlađeni. Seks je prirodni antihistaminik. On pomaže u borbi protiv astme i prolećnih alergija.


Vođenje ljubavi je kao tretman u salonu lepote. Naučnici su otkrili da kad žena ima polni odnos, proizvodi velike količine estrogena koji vašoj kosi daje sjaj i mekoću.

Seks je je jedan od najboljih sportova. Vođenje ljubavi jača gotovo sve mišiće ženskog i muškog tela. To je zabavnije i zdravije od 20 plivačkih krugova u bazenu, a ne trebaju vam posebne patike kao na primer za trčanje!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vodite ljubav polako, tako da dođe do opuštanja i smanjujenja šansi za obolevanja od dermatitisa, osipa i akni. Znoj proizveden kroz seks čisti pore i čini kožu sjajnom.

Vođenje ljubavi može da sagori sve kalorije koje ste nataložili tokom romantične večere pre spavanja.

Seks je dobar za suzbijanje depresije. Oslobađa endorfin u krvi, stvarajući stanje euforije i čini da se i žene i muškarci osećaju kao bogovi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Seks je sjajno sredstvo za smirenje i fenomenalno opušta mišiće, najbolje na svetu. Hiljadu puta efikasnije od valijuma.

Što više seksa to bolje, jer telo koje je polno aktivno oslobađa više feromona. Ovaj prirodni miris žlezda našeg tela je neprimetan našem nosu, ali žene ga nekako osete i to im je veoma inspirativno!

Poljubac svaki dan čuva vas od odlaska kod zubara. Umetnost ljubljenja izaziva lučenje pljuvačke, čisti zube i smanjuje količinu kiseline koja uzrokuje karijes, sprečava oralne probleme, da ne pominjemo disanje tokom seksa, koje poboljšava kapacitet i zdravlje pluća.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pogledajte na šta se još žene lože.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA