Kako da vam seks bude vrhunski ako je partner viši ili niži od vas

Za dobar seks ne sme da postoji prepreka i zato ovi saveti mogu dobro da dođu

  • 5

Ako je vaš partner značajno viši ili niši od vas, onda sigurno znate da seks može da bude prilično komplikovana stvar. Ipak, postoji način da i vi uživate, a to vam garantuje pravilan izbor seks-poza, ali i seks-igračaka. Evo o čemu je reč.

4 jeftine stvari koje će vam pružiti najbolji seks u životu

Sigurno niste čuli za ovu pozu, a upravo je ona ključna za vrhunski orgazam svake žene!

Srce ne bira u koga će da se zaljubi, pa se često desi da vam se dopadne neko ko je mnogo viši ili niži od vas. Ovo ne mora da bude prepreka za dobru i kvalitetnu vezu, kao ni za uživanje u seksu, piše Red Book.

Sledećih 8 saveta garntuju vam vrhunski seksualni odnos.

Izaberite seks stojeći, ali na stepenicama

Stepenice su jedino pomagalo u seksu koje je apsolutno stabilno. Dovoljno je samo da odmerite dobro parnerovu visinu i da se uskladite sa njim i uživanje vam je zagarantovano.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Isprobajte "sex wedge"

Sex wedge je pomagalo u vidu jastuka podešenog tako da podiže kukove. Ovo je prava stvar za duboku penetraciju. Pogodan je i za nižeg partnera prilikom "doggy style" seks poze.


Nabavite ljuljašku za seks

Seks ljuljaške su zahvalne jer vam omogućavaju da podešavanjem njihove visine doživite najbolje moguće seksualno uživanje.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Probajte misionarsku pozu na komplikovaniji način

Ukoliko volite misionarsku pozu, ali imate probleme jer je muški partner kurpulentniji, onda bi trebalo jednostavno da se prilagodite situaciji. Naime, pokušajte sa seksom na kuhinjskom stolu ili sličnoj lokaciji, gde će partnerka moći da približi kukove ivici i da dozvoli svom muškarcu da bude u stojećem položaju. Ovakav seks takođe omogućava dublju penetraciju.

Iskoristite ivicu kreveta

Ivica kreveta je dobar pomoćnik "nesrazmernim" partnerima u spavaćoj sobi. Dovoljno je da se niži partner približi ivici, a da viši klekne pored kreveta, i oboje će biti u prilici da uživaju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Poza "spooning" je najbolja za vas

Poza i kojoj se vaši stomaci neće sudarati omogućava vrhunski seks. Prednost takozvane poze kašike je i ta što niste okrenuti jedno prema drugom, pa nije neophodno da vam lica budu u ravni, već neki drugi delovi tela.

Sedite višem partneru u krilo

Ovakav seks je dobra opcija za partnere kojima je razlika u visini priličan problem u seksu. Lotus poza je ubedljivo najbolja jer omogućava i kontakt očima.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alexandre Jacques Foto-ilustracija: Profimedia/Alexandre Jacques

Upotrebite pojas za "doggy style"

Svi vole "doggy style" i zato ova igračka služi samo da poboljša već dobru seks pozu. Pojas se postavlja oko kukova partnera ispred da bi se omogućilo intenzivnije privlačenje ka partneru iza. Obožavaćete ovu spravu.

Pogledajte kako da nađete idealnog partnera.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Save

Save

Save

Save

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA