Postoji 9 tipova penisa - koji je vaš?

Svaki penis je drugačiji i jedinstven na svoj način, ali se ipak svi mogu podeliti u 9 specifičnih grupa

  • 23

Muškarci su vrlo osetljivi na priče o penisu, naročito one koje potiču od pripadnica nežnijeg pola. Strah i večito pitanje “Da li je zadovoljna?” su uvek prisutni u muškim krugovima. Međutim, ovog puta ne bavimo se ženskim kritikama niti pohvalama, već isključivo vrstama penisa s kojima se dame susreću tokom svog života. A koji ste vi tip? Vreme je da proverite.

 

Najbolja seks-poza za svaki penis

 

I vaš penis stari: Evo šta će mu se strašno desiti kad uđe u godine

 

KOSI

 

Foto: Profimedia, Alamy

Foto: Profimedia, Alamy

 

Na prvi pogled ženama ovaj penis izgleda poprilično čudno, ali je zapravo reč o tipu kojem dame vrlo rado daju priliku. Sa njim je seks nekad loš, nekad dobar, a sve u zavisnosti od uglova. Ipak, uvek važi ona čuvena “Vežbanjem do perfekcije”.

 

NEPRIMETNI

 

O njemu ne mora previše da se govori. Vrlo je jasno da se radi o malom penisu koji ne ostavlja naročit utisak.

 

KOJI DOVODI DO SUZA

 

Ali ne od smeha, već od veličine. Mnoge žene žude da njihov dečko ima upravo ove dimenzije, ali kada se jednom susretnu sa njima, automatski menjaju mišljenje.

 

GOTOVO SAVRŠEN

 

Savršen penis zavisi od individualnih preferencija žene, ali dame su svesne da je to to čim ga ugledaju. Ipak, istraživanja upozoravaju da muškarci sa savršenim penisom najčešće znaju cenu svog “paketa”, zbog čega se uglavnom i ponašaju kao kreteni.

 

ZBUNJUJUĆI

 

Ovo je tip penisa koji je u jednom trenutku tvrd i snažan, a već u sledećem gubi svoje moći. Postoje dve podvrste – Shovers i Grouers. Shovers su oni penisi koji u opuštenom stanju izgledaju veliki, ali se ne povećaju puno u erekciji. Grouers je penis koji je u opuštenom stanju jako mali u odnosu na veličinu u erekciji.

 

JAKO TANKI

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Često je debljina važnija od dužine, zbog čega se ovi penisi smatraju poprilično hendikepiranim. Žena može da bude zadovoljna sa malim, ali debelim, ali sa tankim, kakav god bio, ne može.

 

OSETLJIVI

 

Ovaj tip penisa u jednom trenu je jako uzbuđen i spreman na sve, a već u sledećem sve to nestaje. Zbunjujuće deluje na žene, zato je i potrebno upoznati ih sa svim njegovim specifičnostima.

 

S KAPULJAČOM

 

Večito pitanje – obrezani ili neobrezani, koji je bolji? Ni stručnjaci ne mogu da se slože po tom pitanju. Kako god bilo, onaj neobrezani opušteni izgleda smešno “sa kapuljačom”, ali u erekciji definitivno ne izgleda tako.

 

KRATAK I DEBEO

 

Ovaj tip smo već pominjali, tako da ste već upoznati s time da nije najgori na listi. Bolji je od tankog, ali je zato mnogo lošiji od svih ostalih.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA