Muškarci, ovo su TRIKOVI koji će vam obezbediti SEKS bez obaveza sa svakom devojkom!

Muškarci redovno maštaju o seksu na jednu noć, ali malo ko od njih uspe da od "zdravo" do seksa sa devojkom stigne za svega nekoliko sati

  • 1

Seks na jednu noć naravno nije samo dobar za muškarce, već i za devojke koje žele da imaju seks - ali bez drame i bilo kakvih obaveza.

 

Imala sam seks sa lutkom i mislim da muškarci treba da se zabrinu jer sam otkrila nešto neverovatno!

 

Počnite da jedete ovu namirnicu i bićete 50% privlačniji ženama!

 

Međutim, do ovog seksa bez obaveza dolazi gotovo retko i zato želimo da vam damo najbolje savete i trikove za to kako da snovi postanu realnost.

 

Lokacija

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Naravno, većina seksa na jednu noć započinje u baru ili klubu, ali postoje i neka manje očigledna mesta koja daju podjednako dobre, ako ne i bolje rezultate.

 

Venčanja su savršena mesta jer su devojke emotivne i njihovi hormoni divljaju jer gledaju u ultimativno izjavljivanje ljubavi. Sve što je potrebno jeste da priđete i predstavite se.

 

Podjednako dobra mesta za upoznavanje devojke raspoložene za seks bez obaveza su i praznične žurke, kućne žurke i rođendanske žurke.

 

Devojka

 

Ako želite da isto veče devojku odvedete kući - biće potrebno da malo promenite svoju uobičajenu strategiju. Umesto da priđete najzgodnijoj devojci, krenite ka njenim "manje privlačnim" drugaricama.

 

Na ovaj način će se ona zapitati zašto ste je preskočili i zapravo će onda poželeti vašu pažnju.

 

Druga opcija jesu devojke koje se najviše trude da budu primećene i stalno "skeniraju" sobu pogledom ne bi li videle da li ih neki muškarac posmatra.

 

Pristup

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

S obzirom na to da sa devojkom želite da spavate u narednih nekoliko sati, prvi utisak mora da bude savršen. Zaboravite na sve jeftine trikove i priđite joj puni samopouzdanja i započnite interesantan razgovor.

 

Važno je da naglasite svoje samopouzdanje jer će vam to dati prednost i kontrolu nad situacijom. Kada uspostavite kontrolu, dajte sve od sebe da se devojka oseća posebno.

 

Ovo uključuje postavljanje pravih pitanja.

 

Poenta uspostavljanja kontrole jeste da je navedete da vas poželi i uradi ono šta želite. U slučaju da devojci prepustite kontrolu, budite sigurni da vas neće pozvati kod sebe kući.

 

Takođe, iskrenost može da vas spasi mnogih problema, pa ne bi bilo loše da joj jasno stavite do znanja da nemate vremena za veze i da volite da budete singl.

 

Njeni znakovi

 

Veoma je važno da umete da pročitate njen govor tela. Problem leži u tome što vam neće direktno reći šta misli o vama, a to jedino možete da otkrijete traganjem za podsvesnim znakovima.

 

Ako je blizu vas i njeno telo je otvoreno prema vama, to je dobar znak. Ako se čini povučenom, zatvorenom i naginje telo od vas, to je loš znak.

 

Da li vas gleda u lice dok pričate? Da li je zaista zainteresovana za razgovor koji vodite?

 

To su jasni signali da je zainteresovana za vas.

 

Ako svako malo proverava telefon ili gleda oko sobe, dosadno joj je.

 

Potez za publiku

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Ako sve sve odvija po planu, vreme je za ozbiljnije poteze. Približite joj se, lagano je dodirnite po struku i krenite po poljubac. ne idite do kraja, neka se i ona malo potrudi ako želi isto što i vi.

 

Kako da budete 100 odsto sigurni

 

Većina devojaka će vam reći da ih nikada nepitate direktno da idu kod vas, već da im predložite da odete na neko mirnije mesto ili negde gde možete da pojedete nešto.

 

Ovo je verovatno najbolji savet koji ćete iakda dobiti jer ćete na taj način biti jedan korak bliže odlasku kući sa njom.

 

Veliko finale

 

U idealnim uslovima, najboje bi bilo da odete kod nje kako biste izbegli sve neprijatnosti koje mogu da se pojave ujutro.

 

Čim dođete do njenog stana, ne gubite vreme na ćaskanje već joj odmah recite koliko je seksi.

 

Kada dođe vreme za seks, nikako nemojte da zaboravite na kondom.

 

Izlaz

 

Ovo možete da uradite na brojne načine, a najbolji je da joj kažete da ste se super proveli i odete. Ako vam je dala broj telefona i želite ovo da ponovite, naredni dan joj pošaljite poruku i recite da vam je bilo super i da biste to rado ponovili ako je ona raspoložena.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA