Žene, ako budete radile ovih 5 stvari, češće ćete doživeti orgazam

Ako se ne sećate kada ste poslednji put doživele orgazam, ovi saveti su baš za vas

  • 7

Postoji bezbroj saveta o tome kako doći do boljeg i jačeg orgazma, ali ne toliko uputstava kako ih imati češće. Studija koja je nedavno objavljena u "Archives of Sexual Behavior" nudi izuzetno sveobuhvatan pogled na faktore koji su povezani sa učestalošću orgazma.

Tantrički seks: 7 prostih saveta za najduži orgazam koji ste ikada imale!

Vaginalni ili klitoralni: Napokon znamo koji orgazam je najbolji za žene

Većina od 25.000 ispitanih žena rekla je da u proteklih mesec dana doživela orgazam svaki put kad je imala seksualni odnos. Zato su se istraživači podrobnije pozabavili njihovim seksualnim navikama i pronašli pet stvari zajedničke ženama koje češće doživljavaju orgazam.

1. Imaju odnose sa ženama

ljudi svih seksualnih orijentacija trebalo bi da uče o lezbijki - 86 odsto njih kazalo je da uvek doživljava vrhunac u odnosu na 66 odsto biseksualki i 65 odsto heteroseksualnih žena. Teorija autora studije je da žene koje imaju seks sa ženama poklanjaju manje pažnje na penetrativni seks, koji većinu žena ne dovodi do orgazma. U osnovi njima orgazmi nisu samo mogućnost, kao ni njihovim partnerkama.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

2. Fokusiraju se na predigru

Žene koje praktikuju aktivnosti kao što je oralni ili digitalni seks češće su dostizale orgazam - a to je još jedan razlog koji potvrđuje ideju da je seksualni odnos  glavni događaj dok je predigra samo zagrevanje.

3. Komuniciraju

I muškarci i žene biće na dobitku ukoliko pitaju svog partnera šta želi, ako mu daju pozitivan fidbek, ukoliko mu tokom seksa kažu "volim te" i zabavljaju se razmenjujući bezobrazne reči. Takođe, veća je verovatnoća da će se poigrati tekstovim za odrasle, mejlom ili preko telefona. Predigra zaista počninje mnogo pre nego dvoje zakorače u spavaću sobu.


Foto: Profimedia Foto: Profimedia

4. U igru uključuju razne stvari

Avanturističke seksualne aktivnosti kao što su nošenje donjeg rublja, isprobavanje novih poza, eksperimentisanje sa analnim seksom i deljenje fantazija koje su povezane sa većom verovatnoćom za ženski orgazam, pa se nemojte plašiti da predložite nešto potpuno drugačije.

5. Srećne su u svojim vezama

Dobar seksualni život i dobar ljubavni život idu ruku pod ruku: žena koja je zadovoljna u vezi ima i više orgazama. Pa se možda lek za seksualni život ne nalazi u spavaćoj sobi.

A evo šta Srpkinje najčešće kupuju u seks-šopu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    6. mart 2017 | 12:43

    90%zena izgleda lose ..debele sa celulutom...strijama opustene...kad pocnu da treniraju zdravo se hrane i pocnu da se svidjaju same sebi eto ORGAZAMA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA