≫ 

Ova 3 horoskopska znaka su BOGOVI SEKSA - evo kako da ih NAJLAKŠE odvučete u krevet

Ova tri znaka pružiće vam nezaboravan provod ispod čaršava

  • 22

Nisu svi horoskopski znaci isti. Neki su pametniji od drugih, neki su romantičniji od drugih a neki su neverovatni u krevetu.

Ovo su horoskopski znakovi koji odišu sirovom seksualnošću koja će vas oboriti s novu kada se jednom nađete u spavaćoj sobi.

Škorpija

Foto-ilustracija: Profimedia/Glow Images RF Foto-ilustracija: Profimedia/Glow Images RF

Škorpija je ubedljivo na prvom mestu po svojoj seksualnoj veštini i znanju. Ako ste ikada imali čast da se imate seks sa ovim znakom, znate koliku moć privlačnosti ima. Čak i najružniji pripadnici ovog znaka sa velikom lakoćom mogu bilo koga da nateraju da uradi ono šta žele. Misterija koja okružuje Škorpije je neverovatan afrodizijak.

Ako želite da spavate sa Škorpijom, nosite crnu odeću i budite veoma interesantni jer lako padaju na umetničke tipove i osobe kojima je potrebna pomoć.

Lav

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Lav drži drugo mesto po svojim seksualnim veštinama, ali mu to nikako nemojte reći jer ćete mu povrediti sujetu. Ovaj znak zna sve kul ljude i kako da se odlično zabavlja i zbog toga malo ko može da odoli njegovoj harizmi. Pritom, sve što Lav radi, to radi bolje od većine i učiniće da se osećate kao da ste centar njegovog univerzuma.

Jedini problem koji prati njegovu seksualnost jeste to što je ponekada prezahtevan.


Ako želite da privučete Lava, samo mu se udvarajte, a posebno pada na osobe koje nose mnogo nakita.

Rak

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Na trećem mestu nalazi se Rak što vam se može učiniti čudnim jer većina pripadnika ovog znaka nema smisao za humor i pomalo su mračni. Ipak, privućiće vas njihovo veliko lice u obliku punog meseca, ali i romantična duša. Zbog te romantičnosti dobro će pamtiti dan kada ste se upoznali, kada ste počeli vezu, dan kada ste prvi put zajedno spremali hranu i tako dalje.

Ako možete da izađete na kraj sa njihovom mračnom stranom, pored sebe ćete imati neizlečivog romantika do kraja sveta.

Raku pričajte koliko volite svoju mamu i šta sve radite u dobrotvorne svrhe. Ponašajte se pomalo bespomoćno i ponekada pustite suzu pred ovim znakom jer im je to najveća slabost.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA