DAMA TEŠKA 330 KG: Seks je moja idealna dijeta

Nakon razvoda Ginisova rekorderka u težini Paulina Poter zapala je u depresiju i počela je da se opsesivno prejeda. Međutim, čim se udebljala, njenom bivšem mužu probudila se davno uspavana strast i njih dvoje su ponovo zajedno, a žar u krevetu je nikada jači

  • 1

Četrdesetsedmogodišnja Amerikanka Paulina Poter, koja je sa svojih 330 kilograma težine ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najdeblja žena na svetu, tvrdi da je pronašla dijetu s kojom s lakoćom skida nakupljeni višak telesne mase.

Nakon što je njen brak sa Aleksom završio pred sudijom za razvode, depresivna Paulina je način da utopi svoju tugu našla u opsesivnom prejedanju. U sebe je unosila i po 10.000 kalorija na dan.

Međutim, onda se desio neočekivani obrt. Njen bivši, videvši je tako preterano bucmastu, odmah je osetio kako ga ona nenormalno privlači i stare strasti su ponovo probuđene.

Poterovi sada imaju maratonske seks seanse koje, pored toga što im pružaju enorman užitak, pomažu Paulini da smrša. Kako tvrde, oni sada imaju seksualne odnose i po sedam puta u cugu, ali naglašavaju da ne vode ljubav baš svaki dan.

Presrećna Paulina pohvalila se da je uz pomoć seksa do sada uspela da izgubi 13 kilograma.

- Nisam u stanju da budem previše aktivna u krevetu, ali tokom svakog seksa sagorim oko 500 kalorija. Predivno je to što mogu da spojim zadovoljstvo sa dijetom koja mi pomaže da se otarasim neželjenih kilograma – ispričala je Paulina čija jedna noga je teška gotovo kao čitav Aleks, što ih ipak ne sprečava da tokom akcije menjaju poze.


Pošto još uvek nema dovoljno samopouzdanja da obuče seksi zavodljivi veš, Paulina otkriva da se prekriva svilenim šaršafom, što na Aleksa ima veoma zavodljiv učinak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    12. jul 2012 | 12:37

    Ovo i konj da je dohvati pa ne znam da li bi se dobacio od ovolikog sala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA