≫ 

Ovo su godine u kojima žene doživljavaju NAJJAČE ORGAZME

Osim što više uživaju u seksu, u ovim godinama njihovi orgazmi su višestruki i jači

  • 0

Kao i dobro vino, tako i orgazmi postaju bolji sa godinama. Najnovija studija otkrila je da žene najbolje vrhunce doživljavaju u 36. godini.

 Mala plava pilula koja je odgovorna za 5 milijardi orgazama

Evo kako zaista izgleda orgazam i kako da znate da ste ga doživeli

Za najbolji ORGAZAM ikada: Evo kako da joj pronađete G-TAČKU u 4 prosta poteza

Istraživanje je sprovedeno preko aplikacija "Natural Cycles" nad više od 2.600 žena koje su pitane kada su imale najbolje orgazme. Ispostavilo se da su to srednje tridesete. Zanimljivo je da su dame istakle da su se u tom životnom dobu osećale najatraktivnije i najviše uživale u seksu. Istraživanje je u obzir uzelo nekoliko faktora - zadovoljstvo (učestalost odnosa i zadovoljstvo partnera), privlačnost i orgazam (uživanje i frekvencija).

Što su žene starije, to je seks bolji. Anketa je takođe ustanovila da su žene najmanje bile zadovoljne kako su izgledale između 23 i 36 godina. Prijatan seks imalo je 76 odsto žena ove starosne kategorije. dok je slično iskustvo imalo 86 odsto žena starijih od 36.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ispitanici su takođe otkrili koliko seksa su imali nedeljno, a trećina ispitanika je rekla da su imali seksualni odnos dva puta nedeljno, 20 odsto tri puta nedeljno i samo petina jednom nedeljno.


-  Rezultati ankete poslali su pozitivnu poruku ženama koja govori da što si stariji i što bolje poznaješ svoje telo, možeš više da uživaš u seksu i osećaš se samopouzdanije- izjavila je portparolka aplikacije Amanda Boni.

U međuvremenu, još jedna studija koja je sprovedena na ljudima između 50 i 60 godina, pokazala je da su najbolji seks u životu imali sa 46 godina. Ovo istraživanje pokazalo je da su Švajcarci najviše zadovoljni svojim seksualnim životom, dok su iza njih Španci i Italijani.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA