Vaš orgazam hrani njegov orgazam: Muškarci su najsrećniji kada je žena na vrhuncu, evo i zašto

Mislite da oni ne razmišljaju o vašem orgazmu, grešite, bitno im je

  • 2

Ako ste mislili da muškarcima nije posebno važno da li žene dožive orgazam tokom seksa, varate se.

ORGAZAM ZAGARANTOVAN: Ove 3 poze dovešće svaku ženu do ludila

Ovo su godine u kojima žene doživljavaju NAJJAČE ORGAZME

Muškarcima je to veoma važno, čak i kada to ne pokažu, evo šta to za njih znači.

Misija je uspešno završena

Muškarci vole da se nadmeću i da imaju osećaj da su dobro obavili zadatak. A kako seks ne garantuje baš uvek vrhunac za ženu, vaš orgazam je očigledan dokaz koji potvrđuje da je on vešt u krevetu.

Voajersko zadovoljstvo

Ženski orgazam propraćen je grčenjem mišića, izvijanjem leđa i grickanjem usana. Sve su to prizori koje ga uzbuđuju i dodatno mu povećajavaju seksualno zadovoljstvo. Drugim rečima: vaš orgazam hrani njegov orgazam.

Foto-ilustracija: Profimedia

Stenjanje ga uzbuđuje

Vaše ubrzano disanje na putu ka vrhuncu ubrzaće i njegov put prema orgazmu. Neće mu smetati ni činjenica da komšije prisluškuju.

Orgazam vas zbližava i usrećuje

Nakon vrhunca mozak se topi u oksitocinu, koja poboljašava raspoloženje, čineći vas srećnim i emotivno povezanima. On takođe zna da se seksualno zadovoljstvo skriva u razmeni, pa je srećan samo onda kada ste i vi zadovoljeni.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    22. avgust 2017 | 13:39

    Na zalost , danasnje zene su sve hladnije , muskarci potpuno feminizirani . Muskarci deluju mlitavo , jer su prezadovoljeni seksom , a zene takodje . Uskoro ce svi muskarci kupovati lutke , jer ce biti sofisticirane i bolje od pojedinih supruga , a zene vec masivno kupuju vestacka seksualna pomagala , koja su efikasnija od pojedinih muskaraca. Seksualna sloboda nas je dovela do ove tacke , a i prezaposlenost oba pola. Umesto da sa novom tehnologijom radimo manje i udobnije , bas je sve obrnuto. Kod muslimana se to jos dugo nece dogoditi , jer je kod njih seksualni odnos , jos uvek «bauk».

  • &

    23. avgust 2017 | 22:51

    Sex je nesto najlepse,tj.uzivanje u vodjenju ljubavi, ali to treba znati, opustiti se i uzivati..mmm.Sto ja volim taj sex.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA