NA FEJSBUKU DALA OGLAS ZA DEČKA: Dobila romantični CV savršenog kandidata

Ako na društvenim mrežama napišete da tražite dečka, mogli biste da dobijete neke veoma komične predloge, ali mogli biste i da se iznenadite. Evo šta se dogodilo jednoj američkoj studentkinji…

  • 2

Jedna devojka je u šali na Fesjbuku stavila oglas da traži dečka. Nedugo zatim, ispod vrata njene sobe u studentskom domu sačekala  ju je koverta sa pravom pravcatom ponudom u pisanoj formi.

Pismo je njen kolega student, veoma zainteresovan da joj bude partner, započeo ovako:

- Pišem ti u vezi sa pozicijom dečka. Postao sam svestan ove ponude kada se pojavila 29. avgusta 2012. godine na društvenoj mreži Fejsbuk. Već imam diplomu iz agronomije, a trenutno studiram vazduhoplovne sisteme. Na svim formularima mi piše da sam singl. Osećam da sam kvalifikovan za ovu poziciju. Draga sam osoba i sve u svemu dobar čovek – nahvalio se hrabri kandidat.

Mladić je u nastavku pisma, krajnje ozbiljnim tonom kao da šalje aplikaciju na konkurs za radno mesto u multinacionalnoj kompaniji, obrazložio kako je kvalifikovan za ovu poziciju jer ima nepresušnu toleranciju prema šopingu, opušten je, voli da se mazi i obožava oralni seks. Kao svoju najveću vrlinu je naveo sposobnost istinskog i strpljivog slušanja, a bonus je i to što ume sam sebi da skuva i spremi obrok.

Objasnio je i da ima odličnu sposobnost orijentacije, što bi devojci trebalo da govori da se sa njim nikada neće izgubiti niti skrenuti sa pravog puta, a odličan je u igranju igrica, posebno na platformama Playstation 3 i Xbox Live.

- Nadam se da ću dobiti priliku da komuniciram s tobom, tvojim prijateljima i porodicom. Čvrsto verujem da me moja iskustva, obrazovanje i veštine čine savršenim kandidatom za poziciju tvog dečka. Možeš me dobiti na mobilni telefon ili putem mejla, kada god poželiš. Unapred se radujem šansi da zajedno u skorijoj budućnosti prodiskutujemo o ovoj poziciji – završio je pismo javnosti nepoznati mladić.


Devojka je ovo pismo stavila na Internet i od tada dobija razne komentare, od onih koji smatraju da bi definitivno trebalo da izađe na sudar s tajanstvenim kandidatom, pa do onih koji joj savetuju da se što pre uda za njega. Ipak, postoje i oni koji joj pre bilo čega savetuju da prvo zatraži zdravstveno uverenje i potvrdu da nije osuđivan, pa tek onda da krene u akciju.

(Hercegovina.info; Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kara

    29. oktobar 2012 | 09:48

    Pljuvanje je olijmeni sport Srba rekli bi neki. Ma ne to je olijmeni sport savremenog coveka. Sujeta i zavist su cudo. Obrazovanje nema veze sa tim. Razum da, ali on zahteva visi stepen razvoja na kome se nalazi mali broj ljudi. Ja spadam u vecinu, da ne bude zabune Iako pljuvanje iritira, vi kao blogeri ste primetili a i moze se kvantitativno pokazati da pljuvanje donosi mnogo vecu popularnost, vecu posetu, veci broj komentara. Negativa, tuga, nezadovoljstvo je ono sto okuplja ljude i drzi ih na okupu u jednoj Blog zajedinici. Zamislite da smo svi zadovoljni i srecni, sobom, stanjem u drzavi da li bi neko od vas pisao, da li bi dosao da prokomentarise takav tekst? Mozda, samo jednom. A zamislite sada da se na ovom Blogu pojavi neko ko se prepoznao kao pljuvac i napise jedan jako ostar komentar. Koliko puta bi ste se onda vratili da diskutujete?

  • Milos

    22. septembar 2016 | 00:27

    UKUCAJTE U PRETRAZIVAC : "LJubavni sastanak ". Od srca preporucujem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA