SEKS, PRIJATELJSTVO, SIGURNOST: Tri stvari koje muškarci žele od žena

Mnoge dame često baš i nisu sigurne šta to pripadnici jačeg pola očekuju da dobiju kad se uopšte upuste u vezu s njima. Iako su muškarci krajnje jednostavna bića, teško je odupreti se utisku da iza svega stoje nekakvi skriveni motivi i namere

  • 0

Uopšteno govoreći, muškarci očekuju da će u vezi dobiti sledeće tri stvari: seks, prijateljstvo i osećanje stabilnosti. Naravno, svi su oni različiti i svaki od njih ima sebi svojstvene dodatne stavke na ovoj listi. Ipak, to je sve manje važno u poređenju s ove tri stvari koje smo naveli.

Za muškarce seks predstavlja jednu od najbitnijih stavki u vezi, jer im je ova aktivnost glavni motivator da uopšte ujutro ustanu iz kreveta. Iako ni hrana nije za zanemariti, ako bi morali da biraju između seksa i dobrog obroka, vrlo je verovatno da bi gladovanje predstavljalo glavni razlog izumiranja muške populacije. Da biste postali nečija cura iz snova nije neophodno da budete fenomenalno građeni, već da budete voljni da sa njim vodite ljubav kad god on to poželi.

Muškarcima su podjednako bitni i osećaj sigurnosti i prijateljstvo,  zato što je i njima neophodan topli zaklon od surove svakodnevnice. Toplina i razumevanje predstavljaju jednu od najpoželjnijih ženskih osobina, dok će od preteranog kritizerstva i nepoštovanja svaki muškarac pobeći glavom bez obzira. Takođe, jačem polu veoma prijaju dame koje su zabavne i prijatne za komunikaciju, jer što više stvari imaju zajedničko, to će više vremena želeti da provedu u njenom društvu.

(Index.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA