BALKON, KROV ILI POD KREVET: Najčudnija mesta za seks

Po prirodi volite da rizikujete i ideja da će vas neko videti dok vodite ljubav vas dodatno uzbuđuje? Isprobajte jedno od najčudnijih mesta za rasplamsavanje strasti

  • 0

Mnogi maštaju o strastvenom seksu na neobičnom i pomalo opasnom mestu, no mnogi isto tako odustaju od akcije bojeći se da će biti uhvaćeni ili da će ta seksi pustolovina neslavno završiti.

Iako je puno veći broj onih koji maštaju o seksu na neobičnim i uzbudljivim mestima od onih koji se za to stvarno odluče, nedavno istraživanje donelo je sasvim neobične i vrlo zanimljive rezultate. Naime, u istraživanju koje je sproveo "Astroglige" stranice "Your Tango" ispitanicima je postavljeno pitanje '"koje je najneobičnije mesto na kome ste vodili ljubav?", a odgovori bi vas mogli iznenaditi ili pak dati koju korisnu i sasvim upotrebljivu ideju.

Parking

Automobili su oduvek bili jedno od omiljenih mesta za seks na brzaka, posebno zbog toga što nude uživanje u strasti na otvorenom, no ipak u zaštićenom prostoru. Ako to još niste isprobali ili pak osećate nostalgiju za prošlim godinama, nemate razloga oklevati.

Garderoba

Iako se moglo pretpostaviti da je spontani seks u garderobi jedna od muških maštarija, istraživanje je pokazalo da je upravo to mesto jedno od najčešćih koja su navodili ispitanici.

Javni toalet

Javni toaleti možda nisu najidealnije mesto za razbuktavanje strasti, no znatno su popularniji no što mislite.

Bolnica

Možda je šokantno, ali mnogi učesnici istraživanja priznali su da su isprobali seks u bolničkim toaletima i sobama.

Brod ili čamac

Pučina mora može biti poprilično 'opasno' mesto za seks. Oko vas nema ljudi, te je vrlo mali rizik da budete uhvaćeni, no ipak postoji. Osim toga, seks kraj vode može biti poprilično erotičan.


Ispred velikog prozora

Jeste li egzibicionist? Ako naginjete egzibicionizmu, ova ideja bi vam se mogla svideti jer pruža uzbuđenje seksa na javnom mestu, a ipak i određenu dozu privatnosti. No prozor mora biti jako dobro zatvoren.

Na poslu

Svako ima barem jednu seksualnu fantaziju, ali manji je broj onih koji se usude sprovesti ih u delo. Međutim, rezultati istraživanja zaista su zapanjujući - velik je broj onih koji su se odvažili i okusili seks na poslu. Kancelarije i konferencijske sale samo su neka od mesta kojima brojni ispitanici nisu mogli odoleti.

Bioskop

Bioskop je oduvek popularan u tinejdžerskim godinama, a čini se da mu ne mogu odoleti ni odrasli.

Venčanje

Čini se da brojni ne mogu odoleti strasti na venčanju, a upravo je to otkrio zavidan broj ispitanika istraživanja.

Balkon

Balkon apartmana ili broda za vreme godišnjeg odmora mnogima se učinio kao odlično mesto za seks. Osim uzbuđenja zbog pomisli da će ih susedi uloviti, treba biti poprilično oprezan i ne naginjati se previše.

Ispod kreveta

Možda najuvrnutije mesto na ovoj listi. Nije poznato zašto bi neko hteo i kako je došao na ideju za seks ispod kreveta, no ukoliko vam se sviđa, ništa vas ne sprečava da ga i sami isprobate.

Krov

Krovna terasa ili ravni krov stambene zgrade mogu biti odlično mesto za uživanje u strasti. Upravo privatnost, uzbuđenje i doza romantike koju nudi seks na krovu mnogima su se činili dovoljnim da se prepuste. Za još više romantike ponesite korpu za piknik i ćebe.

Na snegu

Ovo je jedan od načina da pobedite hladnoću, a izlet na snegu može završiti puno uzbudljivije od očekivanog.

Zvonik

Čini se da je brojne ispitanike penjanje na vrh zvonika inspirisalo za vruće igrice. Osim što je jedno od najčudnijih mesta za seks, zvonik pruža dozu romantike zbog pogleda.

(Telegraf.rs/Tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA