MALA ŠKOLA ZAVOĐENJA: Princ iz snova nosi ljubičasto

Mnoge žene će odbiti poziv na sastanak ukoliko im se ne sviđa kako se neki muškarac odeva, ali retko koja će odbiti onog koji je na dejt zove u ljubičastoj odevnoj kombinaciji

  • 0

Poznato je da muškarci obraćaju mnogo pažnje na spoljni izgled žene, ali i damama je bitno kako se njihov potencijalni partner odeva. Istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 žena pokazalo je da je njih 28 odsto odbilo da izađe s nekim ko, prema njihovom mišljenju, ima loš modni ukus.

Kako se ispostavilo, dame najpre gledaju kako je muškarac odeven, a zatim kakva mu je frizura i kakve cipele nosi. Isto istraživanje pokazalo je da su ženama privlačniji muškarci u ljubičastoj majici ili košulji.

Takođe, 25 odsto ispitanica istaklo je da se trude da modno osveste svog partnera. Svaka dvadeseta dama otkrila je da ona svakodnevno bira odeću svom partneru, a ima i onih koje su priznale da su uništile pojedine odevne predmete svog dečka ili supruga, jer im se zaista nisu sviđali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA