SOBA FINE DEVOJKE: Devet stvari kojima tu nikako nije mesto

Evo šta nijedna cura nikako ne bi trebalo da ima u svojoj sobi kada joj u goste dolazi novi dečko

  • 2

Svi mi želimo da ostavimo dobar utisak kada nam neko dolazi u goste. To naročito važi kada je u pitanju neka posebna osoba i specijalna romantična prilika. Zato, devojke, sve ove stvari izbacite iz svoje sobe ili ih makar sakrijte na neko mesto na kojem neće biti vidljive.

Proizvodi za depilaciju

Da, žene su dlakave i to muškarci vrlo dobro znaju i bez izložbe na kojoj su predstavljeni vaš depilator, pincete, kremice i drugi preparati. U ključnim momentima ne bi ih trebalo podsećati na činjenicu da ste poreklom od majmunice. To nije nimalo seksi.

Ostaci večere

Delimično pojedeni zalogaji polupojedene hrane, koja je pritom još i počela da se kvari, ali i gomila prljavih sudova, učiniće da vaš najintimniji kutak izgleda poput svinjca. Džaba vam sav trud da izgledate besprekorno u gradu, ako ste kod kuće aljkavi i živite u ćumezu.

Posteri idola

Većina pripadnika jačeg pola zvezde šou-biznisa doživljavaju kao ideal muškarca koji oni sami nikada neće uspeti da dostignu. Kačenje postera i fotografija omiljenog glumca ili pevača u njima će probuditi osećaj kao da imaju suparnika u sobi. To ume veoma gadno da utiče na njihovo samopouzdanje, a samim tim i performanse.

Alkohol i grickalice

On ne može da zna da se, eto, baš desilo da vam je pred izlazak u grad grupica prijateljica svratila na partiju ćaskanja i "zagrevanja". Boce rakije, konzerve piva i gomila kesica s kojekakvim grickalicama navešće ga da pomisli kako vi živite veoma raskalašnim i nezdravim načinom života.

Tablete za mršavljenje

Baš lepo od vas što želite da mu se svidite i nikako ne želite da nabacite koje kilo viška. Ipak, ako su proizvodi za mršavljenje prva stvar koja se ističe u vašoj sobi, to njemu govori da ste preopterećeni svojim izgledom i da možda baš i nemate previše samopouzdanja. Možda bi nešto malo bolji utisak ostavili tegovi i druga oprema za vežbanje.


Motivacione poruke

"Ostvari svoj san", "Iskoristi dan", "Na muci se poznaju junaci"... Sve su to divne poslovice i poruke koje o vama govore da ste spremni da se nosite za izazovima i neaćama koje život nosi. Međutim, ovakve stvari muškarcima jednostavno idu na živce! Posebno ako su one ispisane na srcu koje drži u rukama jedan plišani meda.

Igračke

Ovde se ne misli misli samo na sve one vaše plišane i lutkaste najbolje drugare koji su vam ulepšavali detinjstvo. Sakrijte negde i sve vibratore i druge seksi igračke koje vam devojačke dane čine manje usamljenim. Biće već vremena da ih izvadite...

Lažne trepavice

Možda je u redu da one daju onaj poseban zavodnički izgled vašim očima. No, nakon upotrebe, lažne trepavice izgledaju poput nekog odvratnog neidentifikovanog insekta koji liči na stonogu. Fuj, fuj, fuj!

Muška odeća

Osim ukoliko sobu ne delite s bratom, nema opravdanja da preko stolice bude prebačen muški duks ili da se nečije bokserice suše na radijatoru. Iako je benigan razlog, vašem novom dečku se to neće nimalo svideti, a ni vi nećete uživati u tome da umesto kvalitetno provedenog vremena u njegovom zagrljaju, morate da trošite sate na objašnjavanje odakle to tu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrej

    22. oktobar 2012 | 15:46

    kul

  • Amazonka

    20. maj 2013 | 13:42

    Koje s*anje od teksta, ja ne verujem! )) Gore navedeno vazi ako je cas izabranik umno oboleo, retardiran ili ima ispod 12 godina. xD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA