ZA MIR U KUĆI I SREĆU U KREVETU: 3 stvari kojima nije mesto u spavaćoj sobi

Osim ljubavi i privlačnosti, na intimnost s voljenom osobom može da utiče veliki broj sitnica. Međutim, kad ste već opušteni i raspoloženi za seks, znajte da neke stvari nikako ne bi trebalo da se nađu u vašem ljubavnom gnezdu

  • 0

Televizor

Divan je osećaj kada u zagrljaju voljene osobe odgledate film. Međutim, samim tim su i manje šanse da se apsolutno posvetite jedno drugom. Stoga televizor postavite u udobnoj dnevnoj sobi, tako da u filmovima i omiljenim TV serijama možete da uživate uz hranu i piće, a kada dođe vreme za intimu, povucite se u spavaću sobu u kojoj vam ništa neće odvlačiti pažnju.

Deca

Vaš krevet je samo vaš, a mališani bi to trebalo da nauče od malih nogu. Prihvatljivo je da ponekad dođu da se pomaze, ali je bolje ako svoje mezimce naučite da vas onda kada im je potrebno malo nežnosti i priče s roditeljima pozovu u svoju sobu.

Svađa

Normalno je da se ponekad posvađate s partnerom, ali nije normalno da takvi odete u krevet. Trudite se da sve teške teme, pritužbe, negodovanja i neslaganja ostavite ispred vrata spavaće sobe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA