≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal drma komšiluk: Hrvatski trener doveo fudbalera u ekipu, a umesto njega mu igrao njegov blizanac?!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva priča

  • 3
Zeljko Kopic Foto: Profimedia

Hrvatski trener Željko Kopić je u decembru stigao u Dinamo iz Bukurešta kako bi ovu ekipu zadržao u prvoj ligi Rumunije, a za potrebe tog cilja, on je doveo u svoje redove i fudbalera Edgara Jea. Ili, možda i nije?

Naime, kako tvrde rumunski mediji, Željko Kopić je u februaru doveo Edgara Jea, iskusnog 30-godišnjeg defanzivca iz Gvineje Bisao, koji je nastupao za Barselonu i Sporting, a koji je stigao u Rumuniju iz Bašakšehira.

Izuzev njih, on je igrao i za Viljareal, Belenenseš, Lil, Trabzonspor i Fejenord, međutim, čini se kao da Dinamo na kraju nije dobio tog fudbalera.

Oni sumnjaju da je umesto njega u klub stigao Edelino Je, njegov brat blizanac, koji je imao daleko slabiju karijeru, a čitav "problem" je nastao kada se ispostavilo da igrač takve karijere ne govori nijedan jezik sem portugalskog.

Izuzev toga, poznati rumunski novinar Emanuel Rosu je zatraži od osobe koja bi trebalo da je Edgar da mu pokaže vozačku dozvolu, ali je ovaj to odbio.

Da stvari budu i interesantnije, Edgar Je ili ko god da je umesto njega je upisao pet nastupa za Dinamo Bukurešt ove sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Navijaci Aek-a podigli Mihalisovu fotografiju na tribini pred duel sa Dinamom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA