UMETNOST ZAVOĐENJA: Pet trikova da “startujete” muškarca

Mnogo vam se dopada muškarac kojeg ste “snimili” u teretani ili na kursu engleskog jezika, ali ne znate kako da započnete razgovor sa njim? Ovo se sigurno desilo većini devojaka bar jednom u životu, a postoji nekoliko fraza pomoću kojih sigurno nećete omanuti

  • 2

Šta da se radi kada je momak sramežljiv ili ne shvata vaše “male signale” koje mu šaljete? Kako mu pokazati da vam se sviđa? Jednostavno, trebalo bi započeti razgovor, a upravo to većini devojaka predstavlja najveći problem.

Da li smo se već upoznali?

Možda će vam ovo zvučati kao stereotip, ali verujte nam, to je dobar način za početak razgovora s tipom koji vam se sviđa. Kako biste probali ovaj savet, potrebno je da napravite izraz lica kao da vam je zaista poznat. Posle toga, samouvereno mu priđite i recite mu: "Zdravo, jesmo li se mi već negdje upoznali?". Bez obzira na to šta će biti njegov odgovor, vi ćete na taj način sigurno započeti razgovor.

Možete li da mi pomognete?

Učinite da se muškarac oseća važan i on će sigurno biti srećan kad budete tražili pomoć od njega. Samo, ovo bi trebalo isplanirati unapred. Kada vam se muškarac koji vam se sviđa približava, zamolite ga da vam pomogne oko nečega što trenutno radite. Ako imate tešku torbu sa sobom ili ako pretražujete nešto na internetu, zatražite pomoć od njega. Kada vam priskoči u pomoć zahvalite mu se s najslađim smeškom i on će početi razgovor sa vama.

Je li slobodno?

Ovo je jedan od najčešćih načina koje mnoge devojke koriste. Bilo da ste u autobusu, vozu ili na stajalištu, pitajte muškarca da li je mesto pored njega slobodno. Obratite pažnju na to da dok postavljate ovo pitanje, “nabacite” svoj najtopliji osmeh. Vaš osmeh će mu signalizirati da ste topla i pristupačan osoba, što će vam doneti dobre rezultate.

Ups!

Ispustite neku stvar u njegovoj blizini. Kada budete prolazili pored njega, neka vam ispadne olovka, knjiga ili neki sličan predmet, pa se sagnite da to i pokupite. Sigurno će on poželeti da vam pomogne, dopustite mu to, ali mu se zahvalite najslađim mogućim osmehom.

Zdravo, ja sam… a ti mi deluješ kao zanimljiv tip


Nakon što ste razmenili poglede, preuzmite inicijativu i priđite muškarcu koji vam se dopada i započnite razgovor. Mnogi frajeri cene devojke koje preuzimaju inicijativu, tako da ne postoji ništa pogrešno u činjenju prvog koraka. Nakon ovog poteza, neka vaš razgovor bude o opštim stvarima. Nemojte ga pitati ili reći mu nešto će ga dovesti u nezgodnu situaciju.

(Zenstvena.com; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maxi Tonix

    13. decembar 2012 | 16:50

    Potpuno pogresno! Ko ovo pise pitam se??? ciste gluposti, nadjite mi jednu normalnu devojku koja ima smelosti da ovo uradi na nekom javnom mestu! Ja sam u klubovima i kaficima prisao na mnogo devojaka, ali na nekim drugim javnim mestima mi ne bi palo napamet ma koliko dobra da je devojka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA