PREPOZNAJTE PRELJUBNICU: Tri signala da vas partnerka vara

Iako vlada predrasuda da su žene manje sklone neverstvu, to nije istina. Činjenica je da one to rade u tajnosti i veštije su u prikrivanju tragova

  • 0

Ako sumnjate da osim vas voljena dama ima i nekoga sa strane, evo znakova koji će vam pomoći da je razotkrijete.

Postali ste bog seksa

Prema istraživanju stručnjaka s Univerziteta na Floridi, muškarci koji podsvesno sumnjaju da ih partnerka vara, naprasno će postati bolji u krevetu. Psiholozi tvrde da je to zbog toga što pokušavaju da "isteraju" seme drugog muškarca. Zato, ako iznenada osetite potrebu za više strastvenog seksa nego što je to uobičajeno, vreme je da posumnjate u vernost svoje drage.

Stalno negde zuji

Kako objašnjavaju stručnjaci s Univerziteta u Los Anđelesu, kad žena ovulira, ona podsvesno traga za alfa muškarcem koji će preneti najbolje gene na njeno potencijalno dete. Zato, ako vi niste pravi izbor za nju, ona će tih dana biti puna elana i dosta će se kretati, jer povećana mobilnost povećava šanse za pronalazak idealnog partnera. Ipak, pre nego što je napadnete, znajte da nije u pitanju nešto svesno i da ona ne želi to namerno. Na vama je da joj delima pokažete da ste upravo vi taj najbolji i nezamenljivi mužjak.

Karakter

Ako ste u vezi sa damom koja je otvorena, pričljiva, pametna i voli da izlazi, veće su šanse da će vas prevariti. Ne, to ne znači da bi uz sebe trebalo da imate dosadnjikavu, mirnu i tihu ženicu koja vas nimalo ne uzbuđuje, već samo malo da obratite pažnju na konkurenciju. Stvari su krajnje jednostavne. Zanimljive i vesele žene imaju puno udvarača i samim tim su u većem iskušenjem da vas prevare.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA