NIJE SVAKI SEKS DOBAR SEKS: Bolje ništa nego išta

Iako seks za većinu ljudi predstavlja najradosniju aktivnost, neke stvari bi bilo bolje da nikad ne doživite - ni u spavaćoj sobi, a ni van nje

  • 0

Postoje razni tipovi seksa, od nežnog vođenja ljubavi do divljeg ispoljavanja strasti "na brzaka". Sve što prija i vama i osobi s kojom ste je u redu. Međutim, postoji i nekoliko vrsta seksualnih odnosa nakon kojih ostaje samo gorak ukus kajanja.

“Nije mi baš do seksa” seks

To je ono kada voljena osoba baš insistira, a vama nije apsolutno ni do čega. Pristajete samo da biste izbegli još jednu svađu, zar ne?

Seks nakon kojeg završavate u Urgentnom

Za vreme divljeg seksa sigurno ne razmišljate o posledicama, a sve i da vam one padnu na pamet, verujete da imaju svoju svrhu. Ipak, kada sve prođe, ostaje samo bol i, u najmanju ruku, pokoja modrica.

Patetični seks

Jednostavno je nemoguće osećati se seksepilno kada ste tužni. Teško je da ćete ikome biti privlačni ako izgledate kao da ste do malopre plakali. Da, i partner i vi pristajete, jer se nadate boljem raspoloženju. Ipak, to se neće tek tako desiti.

Seks iz dosade

Ako ste srećno zaljubljeni, a to veče nemate pametnija posla i odlučite da vodite ljubav, tu nema ničeg lošeg. U svakoj drugoj situaciji, to se ne savetuje. Nije dobro za vas da, kad god vam je dosadno i nemate parnera, tražite usputnu zabavu spavajući s kim stignete.

Prisilni seks

Ne dozvolite sebi da se nađete u situaciji da ste pod tolikim uticajem alkohola da uopšte nemate snage da odbijete nekoga. Ovakav seks ne samo da je pogrešan i štetan, već je i ilegalan i može vam doneti neželjene posledice u vidu polno prenosivih bolesti ili neplanirane trudnoće. Nažalost, krajnost ovakvog seksa predstavlja silovanje, kada se nečija volja uopšte ne dovodi u pitanje.


Pijani seks

Mnogi koji su ovo iskusili složiće se sa mišljenjem da je to jedna od najgorih vrsta seksa. Posebno zbog onog odvratnog osećanja kada se ujutro probudite ne sećajući se ničeg. Ipak, razbacane gaćice, odeća i obuća dovoljan su podsetnik da ga je bilo.

(Tportal.hr / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA