NEPRIJATELJI SEKSA: Četiri stvari koje ubijaju želju

Iako je teško poverovati da postoje stvari koje bi do ušiju zaljubljenu ženu ili muškarca odbile od seksa, ponekad se i to desi

  • 0

Nažalost, postoje situacije koje mogu i najuzbuđeniju osobu odvući od kreveta. One nisu česte, ali bi čovek trebalo da obrati pažnju i da se trudi da mu se ne dogode. Seksualni nagon može lako da se izgubi, pa samim tim budite oprezni kada nameravate da zavedete voljeno biće.

Neuredan krevet

Krevet na kom posteljina nije menjana nedeljama, pretrpan prljavom garderobom i jaknama nošenim u gradskom prevozu, a potom bačenim na jastuk... sve ovo predstavlja lošu sliku koja se stvara o najudobnijem mestu za seks. Pod ovakvim okolnostima svakom će pasti libido.

Ljutnja

Svađe ponekad znaju da razbuktaju strasti. Međutim, neretko se dešava upravo suprotno. Želja za seksom je sve manja, jer nakupljena negativna osećanja ne dozvoljavaju da se opustimo i uživamo, narušavajući, pritom, seksualnu igru sa partnerom.

Perfekcionizam

Ukoliko je voljena osoba raspoložena za igre u krevetu i vi bi trebalo da se do kraja opustite i mislite o onome što sledi. Ukoliko vam se po glavi motaju kućni poslovi, poslovne obaveze i sve ono što morate da odradite kasnije, bolje na vreme odustanite jer nećete uživati. Ovakav stav uništava strast u vezi i treba ga se što pre otarasiti.

Nedostatak romantike

Mnogim muškarcima, ali neretko i ženama, nije bitno da li će, pre nego što pređu na akciju, otići na romantičnu večeru. Ipak, utisak da se čitava stvar svodi na fizički čin i da ne postoji ništa što dublje oslikava vaše emocije, dovodi do gubitka interesovanja i brzog gubljenja seksualnog apetita.

(Tamara Milić / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA