15 tipova frajera s kojima je bolje da se nikad ne spetljate

Neke muške sitne navike znaju da narastu do monstruoznih razmera. Upravo zbog toga treba proučiti njegovo ponašanje na samom početku veze kako posle ne biste morale da bežite koliko vas noge nose

  • 13

Čini li vam se, nakon samo nekoliko nedelja zabavljanja, da je on savršen muškarac za vas? Poseduje sve, od lepote do pameti, i ne možete da prestanete da mislite na njega? Ipak, ne treba da žurite sa zaključcima, jer žene često greše pri odabiru muškaraca.

Postoji čak 15 vrsta tipova koje bi trebalo da izbegavate. Ukoliko vaš muškarac pripada nekoj od sledećih kategorija, vredelo bi da razmislite o vašoj budućnosti:

Ne želi da isproba ništa novo 

Takvi muškarci vremenom postaju strogi i kruti. Zabavljanje sa osobom koja odbija da napraviti bilo šta novo predstavlja siguran put u dosadnu i jednoličnu dugotrajnu vezu. Potpuno je pogrešno pretpostavljati da će on vremenom da se promeni i stvori nove interese, jer se tako nešto skoro nikada ne dešava.

Misli da treba da kupite tanjire iza njega 

Vi ste njegova partnerka, a ne sluškinja koju je unajmio. Muškarac koji očekuje da vi čistite sto posle jela, kupite njegovu odeću i vodite brigu o njemu, ceo život će vas tretirati kao da ste mu mama.

Lovac na popuste


Treba obratiti pažnju na oprez kod muškaraca koji u ranoj fazi veze stalno traže povoljne ponude i upoređuju cene. Iako svako voli da prođe što jeftinije, pravi muškarci nikada to neće pokazati ženi dok joj se udvaraju. Ukoliko ipak pokažu, to znači da će verovatno biti vrlo škrti u vezi.

Tip koji stalno gleda utakmice

Nema ničeg pogrešnog u ležanju na kauču i gledanju sporta. Mnogi momci to rade. Međutim, to nikada ne sme da bude alibi koji će mu pomoći da ne preuzme odgovornost u vezi. Takođe, gledanje utakmice nikada ne sme da ima prednost u odnosu na porodične obaveze. Postoji velika razlika između onih muškaraca koji vole sport i onih koji su njime opsednuti. Odaberite muškarca koji zna razliku.

Šta je za večeru, draga? 

Ukoliko očekuje kuvano jelo svake noći, imate ozbiljan problem neravnopravnosti u vezi. Vi niste njegova kuvarica, koja ima obavezu da mu sprema hranu po ceo dan. Doprinos mora da dolazi s obe strane, čak i ako nije uvek ravnomerno raspodeljen. Trud i dobra volja su uvek na ceni.

Romantika mu je u slobodnom padu 

Mnogi muškarci se u fazi upoznavanja trude da pokažu sve svoje trikove kako bi vas što pre pridobili. Međutim, kod nekih se oko petog ili šestog izlaska javlja čudna lenjost. Iako niko od njih ne očekuje da svaku noć planiraju izlazak u restoran sa pet zvezdica, romantika kod muškaraca ne sme da se isključuje nijednog trena, jer ako već sada nedostaje, kako će tek biti za koju godinu?

Pao je seks, više ne mora da se trudi 

Uvek obratite pažnju na to kako se ponaša muškarac nakon prvog seksa. Ako mu je zaista stalo do vas, trudiće se još više. Oni koji gube interesovanje nakon prvog seksa, verovatno su samo to i tražili.

 Želi da vi plaćate račune 

Svaki muškarac koji na početku veze traži da mu pomognete da plati račune, zapravo predstavlja veliku opasnost. Ne dopustite da vas iskoriste. Ako u samom startu počnete da plaćate umesto njega, planirajte da se s tim nosite i u budućnosti.

Neambiciozan tip 

Budite vrlo oprezni s muškarcima koji imaju velike planove u vezi vašeg zajedničkog života. Neki tipovi često samo govore ono što znaju da žene žele da čuju, a zapravo su samo odlični igrači bez perspektive. U redu je kada muškarac želi da postane bolja osoba, samo morate da budete sigurni da to zaista iskreno želi.

Još živi sa mamom 

Kada muškarac koji ima više od 27 godina živi kod kuće sa roditeljima, to je prihvatljivo samo pod uslovima da se školuje ili štedi novac za osamostaljenje. Ako pak radi već nekoliko godina i još živi sa roditeljima, to je vrlo jasan znak da nikada neće odrasti.

Nije telefonski čovek 

Neki muškarci ne vole da budu vezani za telefon, ali odgovaranje na vaše SMS-ove ili telefonske pozive ne bi trebalo da bude problem. To je najprostiji način da iskaže ljubaznost i poštovanje i ukoliko se ne javlja, to je alarm potencijalno sebičnog ponašanja.

Želi da vas kontroliše

Kao opozit od prethodnog tipa, postoje muškarci koji moraju u svakom trenutku da znaju gde je njihova žena. Od takvih tipova bežite odmah.

Ne zna šta želi 

Jednog dana želi vezu. Sledećeg decu. Dva meseca kasnije, nije više siguran ni u jedno ni u drugo. Kad god je muškarac nesiguran, zapravo vam šalje šifrovanu poruku - želim brak, ali ne sa tobom. Produžite dalje.

Stalno bi da bude kući

Možda je muškarac koji više voli da boravi u zatvorenom prostoru dobar izbor za vas. Ipak, muškarac koji na početku veze stalno predlaže da ostanete kući i da gledate filmove, ili je lenj ili je sa vama samo zbog seksa. Ipak, na tome ne ostaje, već se ta osobina vremenom pogoršava.

Ne dopadaju mu se vaši prijatelji 

Nijedan muškarac nije važniji od prijatelja. Ako ne gaji simpatije prema njima ili odbija da se sa njima druži, stvar odmah sasecite u korenu.

(Tamara Milić / tportal.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mirko

    10. mart 2013 | 23:02

    Mislim da su ovu ženu koja je napisala ovaj članak mnogi muškarci koji su joj se sviđali izmuzli maksimalno, a one normalne koji su želeli da budu sa njom nije ih ni primećivala. Tipičan ženski šovinizam.

  • najprovokator

    11. mart 2013 | 07:39

    a da vam napišem od kakvih žena treba bezati??? 1.debelih! uvek nezadovoljne i nervozne jer su gladne 2. razmazenih! očekuju da si uvek tu i da moras da slušaš njihova izvoljevanja 3. isfrustruiranih! to su ove što su prešle 30godina,a nisu se udale..nema veze da li žive s roditeljima 4. nafurane! uvek upravu,samo kritikuju i ogovaraju 5. namrstene! odmah pogledajte da li imaju uspravnu boru izmedju obrva,ako imaju bežite od njih da vas ne mrače čitav zivot 6. tatine i mamine četkice! čim vam pričaju Moj tata,moja Majka truc bla..bežite od njih jer će vas čitav život porediti sa drugima.. 7. ako želi da zna u svakom trenutku gde se nalazite! to je nemoguće da ona nezna,iako deluje u prvu ruku da ne izgleda tako ipak je dobro istestirajte pre nego što vam od života napravi agoniju. 8. previše zahtevne! ti su obični ive što rade z 30-40 hiljada dinara i kao su poslovne žene,a od vas zahteveju da zaradjujete 10 puta više i da polažu pravo na vas novac,to su uvijene sponzoruše..pa bolje onda napucana sponzorusa koha nista ne radi sami se ulepsava,bar vam ulepšava dan,a znate da je sponzorusa i nema platu od 30-40 hiljada dinara koja vam ionako ne treba SVE U SVEMU TREBA IH SVE ISPROBATI sa bi došli do ovih saznanja bez obzira na moje lične savete iz iskustva i još nešto mnogo bitno,kada se zenite,gledajte jedinu stvar,a to je da vam žena bude ispod 30godina starosti(da može da odgaji i vaspita decu) NASMEJANA,vedrog duha,to negujte,postujte i gajite da takva i ostane! i ja još uvek tražim takvu i dok je ne nadjem neću da se ozenim!

  • jovana

    11. mart 2013 | 17:46

    Budala iskomplexirana koja je ovo napisala trazi da je momak-muz dobro jebe i bije i neda joj da proviri kroz prozor jer jedino ce tako da ga postuje..a onaj koji joj sve udovoljava,mazi,pazi,daje para...toga smatra budalom kojeg ce kad tad da prevari i napravi majmuna od njega..zato momci ne obracajte paznju na ove njihove glupe price..svaka cura kojoj ne posvecujte mnogo paznje i ne udovoljavate joj vise ce vas ceniti,postovati,voleti,misliti na vas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA