Kako da znate da li vas muškarac voli?

Muškarcima je često teško da izgovore dve čarobne reči koje svaka dama priželjkuje da čuje. Međutim, postoje jasni signali koji vam otkrivaju da li vas voli ili ne

  • 0

Muškarci teže izgovaraju "volim te" od žena. Njihova čelična priroda im nekada ne dozvoljava da te dve čarobne reči lako prevale preko usana. Takođe, oni svoju ljubav nekada ne izjavljuju direktno, ali u muškom svetu mnoge stvari su u ravni sa rečima "volim te". Upravo zbog toga, žene treba da budu svesne znakova koji će im pomoći da otkriju da li muškarac prema njima gaji određena osećanja ili ne. Drage dame, vreme je da obratite pažnju na sledeće znakove.

Kontakt očima

Ukoliko vas muškarac gleda pažljivo u oči dok mu govorite, znači da imate njegovu punu pažnju i da želi da čuje sve što imate da kažete ili učinite. Sledeći put kada budete vodili ozbiljnije razgovore, proverite ovaj znak. Ukoliko gleda utakmicu i sluša vas jednim uhom, velike su šanse da se svega zasitio, da uzima vezu zdravo za gotovo i da je s vama dok ne naiđe nešto bolje.

Dodiri

Ne radi se o seksualnim dodirima ili maženju kojim započinje predigru, već o usputnim ili namernim dodirima koji nemaju nikakvu drugu svrhu. To su trenuci u kojima uzima vašu ruku dok gledate film, jer to jasno pokazuje da je srećan što provodi vreme sa vama.

Zanima se za vas

Umesto klasičnih pitanja jeste li ručali na poslu, frajera koji je zaljubljen zanimaće više - šta se dogodilo na poslu, kakvi su planovi za vikend, šta se dogodilo s prijateljicom koja je imala problem ili kako je vaša sestra.


Jedina

Ako se trudi da vam pokaže da ste jedina devojka na svetu, to je zato što za njega i ne postoji druga. Bez obzira da li vam daje komplimente bez posebnog povoda ili vas iznenađuje malim sitnicama, to su jasni znakovi da vas voli i da želi da vam ugodi.

Uvodi vas u društvo

Ovo je još jedan znak da vašu vezu smatra ozbiljnom. Kada vas upoznaje sa svim svojim prijateljima i kada se trudi da se dobro osećate u njihovom društvu, jasno je da mu je do vas izuzetno stalo. Takođe, u jasne znakove spada i upoznavanje sa roditeljima i širom familijom.

Ne odlazi kad je teško

Pravi muškarac kada imate nekih ozbiljnijih problema, ostaće uz vas i daće vam podršku. Gospodin pravi neće pobeći glavom bez obzira na najmanji znak nevolje, već će učiniti sve da vam pomogne kako biste zajedno rešili problem.

Druženja

Ako vaš dečko s vama provodi vreme samo u spavaćoj sobi, odmah ga precrtajte. Dečko kojem je stalo do vas od početka veze će želeti da provodi vreme sa vama, bilo gde, bilo s kim i bilo kada.

Dve slatke reči

Možda vam neće jasno reći da vas voli, ali će iskoristiti neke trenutke i druge reči kojima će jasno dati do znanja da je tako. Dovoljno je da vam kaže kako bi želeo da ste s njim na nekom poslovnom putu ili događanju jer bi mu bilo i lepše i zabavnije. U muškom svetu, mnogi drugi znakovi su poput izrečenih reči "volim te", a na vama je da naučite da čitate između redova.

( Tamara Milić / tportal.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA