Leto je pravo vreme za seks-igračke

Seksualni život trebalo da bude ispunjen strastima i inovacijama da bi se održao romantični interes kod oba partnera. Baš zbog toga, vremenom se treba osmeliti i u vezu uvesti seks-igračke

  • 11

Smelost je neophodna s vremena na vreme u seksu jer vas samo ona može odvesti do novih i zanimljivih iskustava. Ono što do sada niste probali definitivno bi trebalo, naročito ukoliko ste u dugoj vezi i imate poverenja u svog patnera. Jedan od odličnih načina da osvežite, ali pre svega i obogatite svoj seksualni život je uvođenje seks-igračaka u vezu. A na koji način to treba da uradite i kada, vreme je da saznate.

Odaberite pravo vreme

Ne postoji pravo vreme za uvođenje seks-igrački u vašu spavaću sobu, ali ipak je prerano to učiniti nakon prvih nekoliko sastanaka. Umesto toga sačekajte da razvijete međusobno poverenje, razmenite svoje želje i ostvarite kvalitetnu komunikaciju u spavaćoj sobi i van nje. Nakon toga ćete biti slobodni da razmenite ideju sa vašim dragim ili dragom.

Pojednostavite stvari

Sledeći put kada naiđete na neki tekst o seksualnim pomagalima, sačuvajte ga i prvom prilikom pokažite partneru. Na taj način ćete mu na suptilan način pokazati da ste spremni na nošenje novina u svoj seksualni život. Kroz šapat upitajte svoju lepšu polovinu šta zapravo misli o toj ideji i ljubeći je sačekajte odgovor.

Ohrabrite voljenu osobu

Ukoliko mislite da vaš partner ili partnerka neće na prvu loptu, spremite objašnenje. Recite da se ne radi o tome da vam je običan seks dosadio niti da ste se zasititili vas kao takvih već da ste jednostavno otvoreni za nova iskustva i da imate dovoljno poverenja da to uradite upravo sa osobom do koje vam je najviše stalo. Budite nežni i razgovarajte o svemu.


Opipajte teren

Ukoliko ste dugo u vezi, nemate problema s tim da provalite da li je partner spreman za tako nešto ili ne i da li će vašu ideju prihvatiti oberučke ili neće želeti uopšte da razmatra vašu ponudu. Ukoliko ste zajedno nedovoljno dugo da biste to znali, procenite dobro o kakvom se terenu radi, a potom nađite pogodan trenutak da tu ideju i saopštite.

Seksualne igračke kupujte zajedno

Kako biste u celu priču uključili sopstvene, ali i ukuse svog partnera, u seks šop pođite zajedno. Birajte ono što vas oboje zanima, a potom se vratite kući i puni entuzijazma se bacite na otkrivanje jednog novog sveta.

Bez pritiska

Ukoliko naiđete na negativan odgovor, od ključne važnosti je da ništa ne silite i da partnera ni pod razno ne ubeđujete da je to dobro za oboje. Možda niste pronašli pravi trenutak i zbog toga neko vreme treba staviti tu temu po strani. Nakon toga, oživite je u pravom trenutku, onda kada procenite da su se neke stvari promenile.

( T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoro

    7. avgust 2013 | 21:05

    Ja najvise volim da se igramo sirotinjskom igrackom ;-))))).

  • Pedja

    7. avgust 2013 | 21:40

    Ma koje igracke u prirodu i guslaj! Moze igracke ali zimi! :-):-):-)

  • Mala od skandala

    8. avgust 2013 | 16:53

    Vibrator????To me pali....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA