Meditacijom do 11 orgazama dnevno (VIDEO)

I dok pojedine žene nemaju problema sa doživljavanjem orgazama, postoje i one dame koje ne uspevaju tako lako ili čak nikako da ga postignu. Međutim, postoji metoda koja može da reši ove probleme

  • 1

Mnoge žene imaju problem sa doživljavanjem orgazma. U pitanju je kombinacija psihološko-fizičkih faktora koji nisu nepremostivi, ali koji mogu da zadaju probleme ukoliko žena nikako ne uspeva da se izbori sa tim.

Neka istraživanja su pokazala da čak svaka deseta žena nikad nije doživela orgazam, što je poprilično šokantan podatak. Međutim, glumica Karen Lore tvrdi da za to postoji odličan lek. Već dvadeset godina se bavi meditacijom, a u poslednjih nekoliko godina često praktikuje takozvanu OM orgazmičku meditaciju koja joj pomaže da doživi i do jedanaest orgazama na dan.

U pitanju je metoda koja ženi pomaže da se oseća dobro kako na fizičkom, tako i na psihičkom polju, da više ceni muškarce i da naravno doživljava višestruke orgazme u toku dana.

OM meditacija traje petnaest minuta i tokom nje se dvoje ljudi potpuno fokusiraju na tehnike i nadražaje koji ženu dovode do orgazma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gggg

    6. septembar 2014 | 13:53

    I bez meditacija,tokom jednog 60-minutnog seksa svrsim 10 puta,ovo su gluposti,bitno je da nadjes osobu koja ti u svemu odgovara!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA